viernes, 25 de febrero de 2011

jueves, 24 de febrero de 2011

martes, 22 de febrero de 2011

Humor en la feria DeArte, de Madrid

Mural en el que aparece la fachada del Palacio Ducal de Medinaceli con los dibujos de Pep Roig en los ventanales.

Todopamí, todopamí, todopamí


lunes, 21 de febrero de 2011

domingo, 20 de febrero de 2011

Badalona es mobilitza pel futur del Museu del Còmic



Ciutadans i col·lectius reivindiquen a través de les xarxes socials la importància de l'equipament i reclamen que la Generalitat mantingui la inversió prevista
L'Ajuntament està confiat que el projecte no peril

18/02/11 02:00 - BADALONA - MARTA MEMBRIVES
L'edifici de la CACI, ahir, amb el cartell que anuncia la futura arribada del Museu del Còmic i la Il·lustració. Foto: S.M.
Badalona s'ha començat a moure per garantir el futur del Museu del Còmic i la Il·lustració un dia després que el conseller de Cultura, Ferran Mascarell, assegurés que l'equipament quedava “subjecte a estudi” igual que els futurs museus dels Castellers i del Disseny Hub. Diversos ciutadans s'han mobilitzat a través de les xarxes socials per fer arribar al conseller de Cultura els motius pels quals Badalona necessita un equipament d'aquestes característiques amb l'objectiu que la Generalitat garanteixi la inversió necessària perquè el museu tiri endavant.
Des de la Plataforma pro Museu del Còmic i la Il·lustració de Catalunya, el dibuixant Toni Benages assegurava que les paraules del conseller els havien deixat “congelats”, i declarava que no entén la decisió. “Aquest era un projecte de futur amb unes bases sòlides i ens sembla molt ambigu que ara es parli de posar-lo en estudi”, hi afegeix. A més, manté que la plataforma que representa treballarà per aconseguir “el màxim nombre de suports per garantir que el projecte tiri endavant”.
En obres
Les paraules de Ferran Mascarell arriben mentre en paral·lel s'estan enllestint els treballs de consolidació de l'antiga fàbrica de la CACI, l'històric edifici de primera línia de mar on s'ha d'instal·lar el museu. Les obres, que tenen un cost total de 3,4 milions d'euros i són sufragades per l'Estat a través de la segona tanda dels fons de Zapatero, estaran acabades la segona quinzena del mes de març, segons ha explicat el regidor de Cultura i Patrimoni de l'Ajuntament de Badalona, Mateu Chalmeta (ERC).
De fet, l'alcalde de Badalona, Jordi Serra (PSC), assegurava ahir que la setmana passada va mantenir una conversa telefònica amb el conseller de Cultura per parlar d'aquesta primera fase d'obres a la CACI i que en cap moment li va dir que perillés la inversió prevista. Per aquest motiu, Serra es mostra confiat en la viabilitat del projecte: “L'Ajuntament de Badalona ha fet que el museu sigui una realitat. Malgrat que es pugui arribar a endarrerir una mica, tirarà endavant i acabarem tenint aquest museu a Badalona”. L'alcalde assegura que el fet que l'edifici que l'ha d'acollir estigui fet és la garantia que el museu té futur. “L'únic que queda ara és donar-li continguts i això té poc cost comparat amb el rendiment polític, social i cultural que se'n pot treure”, ha subratllat.
El regidor de Cultura coincideix amb els plantejaments de l'alcalde: “No crec que el projecte estigui qüestionat, el que sí que ens preocupa és la situació financera de la Generalitat”, explica Chalmeta, que assegura que ha sol·licitat una entrevista amb Ferran Mascarell per parlar de les inversions del seu departament a Badalona.
LA XIFRA
3,4
milions d'euros
és la suma que l'Ajuntament ha destinat a la remodelació de l'edifici que ha de contenir el museu.
LA FRASE
Malgrat que es pugui endarrerir una mica, Badalona acabarà tenint el Museu del Còmic
Jordi Serra
ALCALDE DE BADALONA (PSC)

Cuando las barbas de tu vecino veas pelar...


jueves, 17 de febrero de 2011

Fira DeArte, Madrid

Inauguració de la fira Dearte, a Madrid.

A la foto de la informació publicada en "Diario de Soria", Miquel Tugores i la ministra de Cultura. Darrera d'ells, el mural amb la imatge del Palacio Ducal de Medinaceli, amb el dibuixos de Pep Roig a les finestres

Atado y bien atado


miércoles, 16 de febrero de 2011

martes, 15 de febrero de 2011

Coses del feisbuc



  • Miquel López Crespí Cada dia et superes! No sé com ho fas! Fantàstic!
    Hace 2 horas · 
  • Miquel López Crespí Ah! I és una opinió compartida per molta gent. Cada dia, en el bar, a primera hora del matí, molts d'amics el primer que fan és mirar els teus acudits. I a vegades no miren res més! Basta i sobra per a saber com va el món!

Temporada de sondeos


miércoles, 9 de febrero de 2011

martes, 8 de febrero de 2011

viernes, 4 de febrero de 2011

jueves, 3 de febrero de 2011

miércoles, 2 de febrero de 2011

"Última Hora"- Seguro servidor