viernes, 19 de diciembre de 2008

EL CONSELL, PER AL MUSEU DE L'HUMOR 
Fonts del Consell de Mallorca ens han fet arribar la intenció de deixar l'actual edifici per anar-se'n a la Misericòrdia, i cedir-lo a la Societat Protectora de l'Humor perquè hi pugui instal·lar el Museu de l'Humor. 
 Per la nostra banda, ens ho haurem de pensar. Certament, és molt cèntric, però és un poc massa petit. També hi el el problema de la manca d'aparcament per acollir els milers de vehicles que arribarien, cada dia, festes i tot, transportant gent que voldria visitar el museu. 
 Ens diuen que les gestions les fa la consellera Joana Lluïsa Mascaró (PSM), defensora acèrrima del Museu de l'humor.  

1 comentario:

  1. El que podrieu fer en estar istal·lats a l'actual seu de Consell, és aconseguir també que l'Ajuntament vos cedis l'edifici de Cort on ara s'ubica. Aleshores podrieu enderrocar els dos edificis i fer-ne un de nou, més modern. Aprofitarieu per poder fer un aparcament soterrani amb prou capacitat pels milers de visitants que sense cap dubte tendrà el Museu de l'Humor (si a les obres hi trobau alguna resta arqueològica, no passeu pena: ja n'hi ha prou de coses velles a Ciutat). Si el que voleu és estar en un edifici singular, mirau de baratar els dos del Consell i Cort per el del Parlament. Aleshores la solució de l'aparcament hauria de passar necessàriament per l'enderrocament de la Seu, que deixaria un solar ample, ben proper i amb magnífiques vistes a la badia de Palma.
    Totes aquestes idees que vos aport no són de franc: vull l'entrada lliure al Museu, fora haver de pagar, per a mi, la meva familia i tos els nostres decendents, de forma vitalicia...
    Per acabar, felicitar-vos per la iniciativa del Museu de l'Humor i per aquest bloc, i convidar-vos a visitar els dos que jo tenc penjats a la xarxa:
    http://miquelcaldentey.balearweb.net
    http://jaumerossello.blogspot.com

    Salut i força!!

    ResponderEliminar