miércoles, 24 de diciembre de 2008

EL MUSEU DE L'HUMOR, A CORT?

Degut, segurament, a les coses que estan passant a Palma, la Societat Protectora de l'Humor està rebent certs missatges procedents, sembla, de l'àmbit oficial, que ens indiquen la disposició del govern municipal de cedir l'edifici de l'Ajuntament i la seva  reconversió en el Museu de l'Humor. 
Ens diuen que és un clamor de tots  els representants dels partits polítics, els quals expressen d'aquesta manera els seu incontenible desig de poder comptar amb un  centre cultural com el que proposam, i a un lloc tant cèntric. "D'aquesta manera, el Museu de l'Humor seria el kilòmetre zero del  nostre territori mallorquí i, també, de la nostra ànima", ens va dir un conegut regidor el qual no coneixem.
 Ens ho pensarem; però que no es s'il·lusionin massa.     

1 comentario:

  1. D'ençà que és obert aquest ja famós bloc, sembla com si s'hagués avançat el dia dels Sants Innocents,
    però ... qui son els innocents ?

    Si arribam a acceptar la proposta de muntar el Museu del Humor a l'Ajuntament (“de la Muy Leal y Muy Noble Ciutad de Palma de/of/von Mallorca”, no ho oblidem), servidor, aquest calatravinetxo convertit en Rei Jaume I, en l'obra satírica/porca d'En Pitarra “Les purgacions del Rei Jaume el Conquistador”, li agradaria sortir al balco de Cort per Carnaval a recitar-ne un fragment del nostra popular Biel de Son Delmau, que Déu el tengui a la Glòria ..., afegit a l'obra que representam els Joglars del Regne de Mallorca i que diu:
    “ Que servesqui de lliçó
    an els joves de demà,
    no pel fet d'enravenar
    un homo ja és casador “

    Seria ben divertit poder fer enfotiment de tanta banal jerarquia, encara que sia per no perdre la il·lusionada enravenara de que, finalment, enmig de Cort o dedins la Seu, pugui haver-hi el MUSEU de l' HUMOR.

    Bones Festes, Pep.
    Si començam l'any coixos de cames i pressupost,
    caldrà reanimar-nos per retrobar l'impuls inicial. No podem perdre s'enravenada; hem de recobrar l'estratègia amb “canyero” HU@MOR,
    amb SALUT i FORÇA !

    ResponderEliminar