lunes, 22 de diciembre de 2008

LA MALLORQUINITAT DE NADAL, A PREU D'OR

 Hem de rectificar un comentari en el qual dèiem que el tennista Rafel Nadal cobraria un milió d'euros per a promocionar Les Illes: el nostre Govern, o sigui, tots nosaltres, li pagarem DOS MILIONS D'EUROS durant tres anys. O sigui ¡¡¡SIS MILIONS D'EUROS!!!. O sigui MIL MILIONS DE PESSETES. 
 Es clar, estam en temps de crisis i no li podem pagar més. 
 Ara no recordam quin és el pressupost que dedica el Govern balear a Cultura.
 En el Consell de Mallorca han congelat el pressupost destinat a aquest departament. 
 Ben fet. Els turistes no venen a llegir, ni visitar museus. Venen a prendre el sol, al mateix sol que il·lumina el nostre (diem el nostre perquè ho pagam) tennista universal.       

2 comentarios:

  1. Uep, Pep !

    El que no lliga del regal nadalenc a Rafel Nadal és que, tant Maties Vallés com tu, digueu que li venim a pagar 500.000 pta. diàries. Si finalment són total 1000 milions per tres anys, a mi me surt que no arriba al milió però sí supera les 900.000 pta. per dia. Molt més que la presa de pèl amb les 600.000 de Michael Douglas.
    No sé com es munta això de la promoció, emperò, tenint en compte que no “treballarà” tots els dies, ens costarà bastants milions per dia treballat.

    El que fa riure del tot és un petit comentari a Última Hora d'avui que ve a dir que el nou flamant conseller de Turisme, Sr. Miquel Nadal, en té el mèrit per haver gestionat tant bé tot aconseguint la firma d'En Rafelet. Déu n'hi do, quina miopia (o besada de cul calent).
    Esperem, Pep, que des de Turisme, o d'onsevulla, inclòs U. H., no ens marginin per comentar aquests mals afers.

    Salut i Hu@mor en Concòrdia !

    ResponderEliminar
  2. Voldria afegir-hi, Pep, que, creient que el teu/nostre projecte és un bon projecte CULTURAL i també "TURÍSTIC" m'havia animat amb els cometaris de Ignasi Mascaró (Jazz Obert Menorca), recollits a QUADERN, d'EL PAÍS, per Andreu Manresa ("Debat coral sobre allò que és cultura").
    Diu Mascaró: "Ja no som un país de nou-rics que no estima la cultura". I acaba fent una petició: "Manca una mica de cultura més gamberra, no comandada per les elits serioses i massa racionals"
    Animat, aquests comentaris em recorden les "batalletes" dutes a terme amb tanta gent ...
    Alguns ja no hi són i altres romanen ben assegudets..., però, i "visto lo visto", no estic massa segur de les afirmacions d'En Mascaró.

    Hu@amor i Resistència !

    ResponderEliminar