miércoles, 7 de enero de 2009

Els articulistes, endevinaren el futur que ara es present

Enrique Lázaro











 
Els articulistes, quan vàrem anunciar que volíem crear el Museu de l'Humor, en els seus escrits varen encertar de ple, quan parlaven de les voltes que hauríem de fer, si volíem que les institucions polítiques donassin suport al projecte. Ja ho sabíem, també nosaltres, però era important donar la passa i oferir el projecte al Consell de Mallorca i, al mateix temps oferir-lis la nostra disposició a fer el treball, intens i complicat, de aconseguir reunir el fons necessari (documents, textos, fotos, imatges, llibres, testimonis personals, etc.). No  ha  estat possible, segurament por culpa nostra en gran part, ja que no hem sabut, no hem volgut, fer d'almoiners amb la insistència, reiteració i adulació necessària, sembla, per aconseguir els objectius. 
 Ja hem enunciat el canvi d'estratègia, consistent en deixar de banda les institucions, sense tancar-lis la porta, per si volem participar implicant-se de veritat. 
 Pres vos anunciarem el nostre pla, quan tenguem pla... i alguna ajuda. 

2 comentarios:

  1. Aquest es sense cap dubte un bon pla! Ànim Pep, meam si algú es posa les piles i comença a posar alguna pedra, (he dit posar, no tirar!)del que serà el Museu de L´Humor, que així com estàn les coses l´humor es una espècie a punt d´exhaurir-se per la p....nyetera crisis!
    Visca el Museu de L´Humor!

    Sandra LL.

    ResponderEliminar

"Última Hora"- Modus operandi