sábado, 3 de enero de 2009

La Bandera de Mallorca, pel món, gratis amb Pedro Prieto




















Ara que parlam de subvencions milionàries que el Consell i el Govern regalen per a passejar la bandera mallorquina, hem de dir que el periodista Pedro Prieto l’ha passejada per mig món fent els seus reportatges i no ha fet falta que el Consell, o el Govern, li donàs ni un cèntim, per aquest motiu. Entre d’altres llocs, la senyera portada per Prieto ha  estat a La Higuera (Bolivia), davant el mausoleu del Che Guevara, Líban, Kosovo, Jerusalem, Banda Aceh (indonèsia) Phi Phi Island (Tahilandia), el Transiberià, Lapònia i l’Antàrtida. A aquest darrer lloc, la bandera mallorquina va lluir una setmana, fins arribar a Port Portals, a 17.000 kilòmetres de Mallorca des d’on havia partit, el periodista. Idò bé, d’aquesta aventura de la Bandera pels gels del Polo Sur, la màxima autoritat del Consell de Mallorca (llavors Maria Antònia Munar) no en va saber res, perquè ni ella ni els periodistes ben pagats del seu Gabinet de Premsa se n’adonaren, malgrat els amplis reportatges a doble pàgina, publicats en el diari Última Hora, fins que el periodista Juan Mestre li va mostrar. 

 Prieto diu: “He dado órdenes a mi familia para que cuando muera me entierren con esa bandera, porque si la cedo a alguna institución, temo que la traten como un trapo”.        


 Con sabeu, el Consell i el Govern donen 20 milions de pessetes a Jopela, perquè vagi "d'excursió" a l'Himalaia, però no tenen ni un cèntim per ajudar a crear el Museu de l'humor  

No hay comentarios:

Publicar un comentario

"Última Hora"- Mosquitos