viernes, 6 de febrero de 2009

Doblers per als partits, sí. Per al Museu de l'Humor, no


 Els nostres polítics del Consell Insular estan d'enhorabona. Sense discussió i una demostració de solidaritat encomiable, ahir varen aprovar les assignacions que rebran els grups polítics de la institució i que suma un total de 288.684 euros (més de 48 milions de pessetes) aquest any, sense comptar els sous que perceben els consellers. 
 La distribució va així: El PP, 9.153 euros al mes, 109.836 a l'any. El PSOE, 7.128 mensuals, 85.526 l'any. UM i BLOC, 3.888 cadascun al mes, 93.312 a l'any. 
 No  sabem si aquestes quantitats les rebran puntualment cada més, els partits, o passarà com passa amb empreses i proveïdors (de les institucions públiques en general, no només del Consell) que se veuen negres per cobrar, com passa amb les associacions d'ancians que estan a punt de tancar perquè (segons la premsa) no aconsegueixen que el Consell pagui lo que els deu.
 Recordam que el Consell, concretament la consellera de Cultura, Joana Lluïsa Mascaró, presidenta del PSM, ha denegat ajuda econòmica a la Societat Protectora de l'Humor, necessària per els treballs de investigació, recerca, etc., previs i indispensables per a la  creació del Museu de l'Humor.         

No hay comentarios:

Publicar un comentario

"Última Hora"- Onorables infractores