jueves, 12 de febrero de 2009

L'institut Ramon Llull tampoc ens convidà, als humoristes.

Societat Prtotectora de l'Humor
 La directiva de la Societat Protectora de l'Humor, per no ser manco que els editors de Balears, també lamenta que no hagi estat convidada a la inauguració de la nova seu,  a Balears, de l'Institut Ramon Llull . Bé, realment no esperàvem ser convidats, ja que no pintam una regadora i ninguna de les entitats importants sap si existim. Però ens queixam per a no perdre la costum i per fer "bulto". 
 Els editors estan indignats i se senten menys-preuats com agents culturals, per aquest oblit que ara se intenta justificar amb excuses de mal pagador. Nosaltres no arribam a tant, perquè no tenim pressupost per a indignar-nos; però avisam que quan tenguem quatre euros de sobra ens indignarem tot el que calgui, i amb caràcter retroactiu. 
 La senyora Fanny Tur ja ha fet passes per quedar bé davant els editors ofesos.  La Societat Protectora de l'Humor no espera tant, de la directora adjunta del IRL. En represàlia, nosaltres tampoc la convidarem a l'acte d'agermanament entre els dos museus més pobres del món: elde l'Humor i el de l'Aforisme, el 24 d'abril, a Consell. Ella i l'IRL s'ho perdrà. O bé, saps què, si vol venir que vengui, que serà ben rebuda;  i també els editors indignats. Ens ho passarem bé.      

1 comentario:

  1. EStimats: como no había comentario, quiero comentarles. Espero que no me invitéis a nada, solamente espero que los anuncios de comidas, saraos, inauguraciones, viajes, etc. sean colgados en este tablón de anuncios que leo siempre antes de ir a la cama. Así decido mi agenda. Con respecto y no respeto a los que se ofenden porque no les invitan a la inauguración, el mundo está como está y se ofenden porque no les invitan a ESTAR.Son como niños pero mal.

    ResponderEliminar

"Úllima Hora"- Infidelidad internacional