sábado, 21 de febrero de 2009

PRIMER ANIVERSARI DEL "MUSEU DEL FRACÀS"


 Estam de festa!: Avui fa un any que vàrem començar les gestions oficials per a crear el Museu de l'Humor, partint del suport que els polítics de tots els partits ens havien manifestat. Després de 365 dies no hem aconseguit res; però ens proposam multiplicar els nostres esforços per a que l'any vinent, tal dia com avui, puguem dir: "després de dos anys: res de res"·
 És clar que ens referim a la col·laboració institucional. Fa un any, la consellera de Cultura del Consell de Mallorca ens digué (més o manco): "Ara no tenc pressupost, però sí l'any pròxim". Va arribar "l'any pròxim" i la consellera va constatar la  seva fermesa repetint: "no tenc pressupost". No sabem si això és cert; però sí podem assegurar que qui no té pressupost son nosaltres. 
 Per a celebrar l'efemèride, vos convidam a una copeta de vi dolç, de conyac, de cava o del que vulgueu. Això sí, ho haureu de fer per lliure, a ca vostra o a un bar, pagant de la vostra butxaca. 
 Per la nostra part, continuarem fent el que puguem i desitjant lo millor per a tothom, malgrat la crisis. I vos deim: "No és pagat per riure", fent nostres les paraules de la consellera Joana Lluïsa Mascaró (PSM) , quan ens prometé una aportació econòmica del seu departament (que després no s'ha fet realitat).
 Idò: a riure tots i molts anys,  si no hem de pagar és clar.    

4 comentarios:

  1. Moltes felicitats per l'efemèride. Cal tenir humor per tirar endavant amb aquest panorama. Per molts anys!

    ResponderEliminar
  2. I, per la nostra part, enhorabona pel teu nou llibre. No sé si el podrem trobar a Mallorca. Sinó, ja ens apanyarem, ja que l'hem de incloure al nostre, de tors, Museu de l'Humor .

    ResponderEliminar
  3. Enviat per Pedro Prieto:Desde Santa Cruz (Bolivia) Enhorabuena. De fracaso, ellos, lo que no te apoyan, con lo cual demuestran que no tienen sentido del humor. PP

    ResponderEliminar
  4. El pintor pollencí Antoni Marquet també ens felicita

    " Benvolgut Pep: Vàries vegades he intentat escriure una opinió al vostre bloc i no ha estat possible, aquesta ocasió havia escrit lo següent i no l’he pogut enviar.
    *(En primer lloc, la més sincera enhorabona pel vostre projecte, i felicitats pel primer aniversari.
    Els mallorquins no estimem lo nostre, valorem més el que ens arriba de fora. Pot ser, aquest el problema de la consellera, no el pressupost.)
    *Hem sap greu.
    Una abraçada.
    Toni Marquet"

    ResponderEliminar