martes, 10 de marzo de 2009

AGERMANAMENT DE DOS MUSEUS POBRES (o de dos pobres museus)


 L'acte d'agermanament del Museu de l'Aforisme i el nonat Museu de l'Humor (els museus més pobres del món) ja comença a tenir programa. Aquesta important fita de la cultura mundial i de Consell formarà part dels actes commemoratius de la Festa del Llibre de Consell (No confondre amb el Consell de Mallorca ni amb la seva conselleria de Cultura), durant els dies 24, 25 i 26 d'abril. 
 La festa començarà amb l'itinerari d'aforismes, pels voltants del  casal Can Txeco. En aquesta ocasió, els aforismes que se llegiran versaran sobre l'humor, fent honor al solemne i gloriós agermanament, que tendrà lloc a continuació, dins el citat saló d'actes municipal, on s'exposarà la mostra del Museu de l'Humor, conjuntament amb la del Museu de l'Aforisme.
 Una vegada acabada la cerimònia, i havent-se donat una bona i casta aferrada de germanor, lluny de qualsevol connotació sexual, que quedi clar, els de la Societat Protectora de l'Humor aprofitarem l'avinentesa de poder comptar amb un local cobert i farem entrega dels importants guardons: "Sa granera-vara de comandament de l'humor" i "Sa granereta d'emblanquinar". El primer (Sa Granera) serà per al poble de Consell, per a Joan Guasp, en representació del museu de l'Aforisme, i per a Antoni Torrens, president de l'Associació Cultural Albopàs.  El segón ("Sa granereta) serà pel Govern balear i la Generalitat de Catalunya, per el conveni de reciprocitat IB3-TV-3.
 Després hi haurà algunes actuacions i un quemullar per a esvair un poc sa gana            

No hay comentarios:

Publicar un comentario

"Última Hora"- Futuro perfecto