jueves, 19 de marzo de 2009

Corrupció a la Societat Protectora de l'Humor



 

































Ja ens ho veiem venir. Dins la Societat Protectora de l'Humor s'ha produït un cas. No sabem si de intent de suborn, de malbaratament de capital, o de llepaculs impenitent.  No sabem què, però hi ha cas. 
 Com a president de dita societat humorística i pardalística, vull ser absolutament transparent com qualsevol diputat o regidor acusat de corrupció, i acús al nostre secretari coixet, àlies Toni Rotger. No sé de què l'he  d'acusar, però ja sortiran  coses com, per exemple, el regal que m'ha fet arribar per un còmplice, consistent en una porcelleta amb les colloneres a l'aire.
 No ha tengut la vergonya de que aquesta porcelleta fos de carn i os, ben cuiteta, am el cuiro fent crec, crec, i a punt per a dinar. No: és una porcelleta collonera feta de fanc.
 La pregunta ¿penal? és: cóm l'ha pagada? Ha utilitzat la partida de 70.000 euros de la campanya "No és pagat per riure" que ens va proposar la consellera Joana Lluïsa Mascaró, i de la qual ens va donar el títol però no els 70.000 euros? 
 Ha volgut fer-me la pilota perquè el convidi a menjar gambes de Sóller, a compte de la partida de 70.000 euros que Cultura no ens ha aportat mai? 
 S'ha menjat, ell, sa porcella de carn i m'ha regalat a mi la de ceràmica, que no sé on posar-la?
 Ha volgut dir que som un ase, però m'ha regalat la porcella perquè els ases de ceràmica son massa cars?
 En tot cas, fins que la Justicia dictamini, oferiré a la Conselleria de Cultura del Consell la dita porcella amb les colloneres a l'aire per si volem fer una rifa per a aconseguir capital per a inauguracions diverses, culturals, això sí.
 I, per acabar: perquè la porcelleta, si és famella, té colloneres a l'aire?  
    Les fotos mostren EL CUERPO DEL DELITO, AMB LES COLLONERES A L'AIRE i l'envoltori sospitós (foto horitzontal).
PD. Pot ser que no sigui una porcella, sinó el mateix secretari, que un escultor l'ha retratat amb aquesta impúdica postura. He de dir que si no ho és, s'hi assembla  molt.

4 comentarios:

  1. Enviat per corre pel Secretari Coixet:
    Avui, 19 de març, coincidint amb el dia del teu Sant, i amb motiu l'Aniversari del teu primer dibuix-acudit reproduït a Última Hora, les dues bubotes dibuixades deuen estar celebrant-ho a les totes.
    Per ambdós motius, aquest patidor Secretari Coixet, t'enviarà un missatge amb un regal (un porquet autòcton fet amb humor-artesanal-humor), per tal de que, del que traguis de la subhasta que segur organitzaràs, puguis quedar bé convidant-me d'una punyetera vegada a unes autèntiques REALS Gambes de Sóller.
    Amb el que et sobri, ja tens el meu permís perquè ho esmercis en pateneres medalles per a penjar-les, a qui tant els agrada, durant la inauguració del futur MUSEU de l'HUMOR.
    Au, idò, Salut & Hu@mor !

    ResponderEliminar
  2. Aquest comentari era per "39 anys d'acudits, en el diari Última Hora".
    Refet, perquè, inexplicablement, un primer, una mica més extens, no va poder "entrar" (?).

    Enfront de la descastada reacció al llepafils obsequi molt especialment pensat, felicitant doblement al meu omnipresent QuefePresi, enviaré una contundent, batalladora i esclaridora resposta al barroer intent de desprestigi al meu posat de feoguapo amb falsa acusació de suborn inclosa, de ferit Calatraví punyeter i fi.

    Salut i alegria, quasi sempre, malgrat tot !

    ResponderEliminar
  3. Alerta amb el que escriguis, secretari, o am el que pensis, que és pitjor, o les dues coses a la vegada. Ja saps que per a pensar has de tenir el meu consentiment, obtingut mitjançant un escrit de súplica i amb la promesa formal que quan te convidi a dinar no demanaràs gambes de Sóller, i te conformaràs amb una ració de gambes de Costitx.

    EL PRESIDENT

    ResponderEliminar
  4. Aquest pobre ignorant es pregunta si a Costitx s'hi fan gambes com per devers el Port de Sóller.

    Vol dir això que me continuaràs enganyant tenint-me en dejú de gambes, si estrictament de Costitx no n'hi ha ?

    Ai, ai. Ui, Ui ! M'he d'aturar no fos cosa que em sortit la gracieta massa fàcil i grollera, esmentant alguna costitxera famosa.


    Secretari gambirot malalt de Gamba.

    ResponderEliminar

"Última Hora"- Modus operandi