martes, 31 de marzo de 2009

L'HOSTAL DE L'HUMOR


 Ja fa més d'un any que, oficialment, hem anunciat el nostre projecte de crear un museu de l'Humor. Des del primer moment hem usat la paraula museu perquè, pensam, que defineix la nostra idea i és la única que no fa falta explicar. Però no és un nom que oficialment li volem donar.
 De moment, ha quedat demostrada la manca de capacitat, per part del president de la Societat Protectora de l'Humor, jo, per a dur endavant el projecte. Reconec que no he sabut "moure els fils correctes" i que la meva incapacitat de llepar culs és una  de les causes del fracàs; a més de la meva demostrada innocència confiant amb la comprensió i la bona voluntat de complir les promeses per part dels quals sempre havia confiat, políticament parlant, i que a l'hora de la  veritat han demostrat ser polítics gens fiables i hipòcrites i que ens han emblanquinat de mala manera, especialment la consellera de Cultura del Consell Insular, vicepresidenta del Consell, presidenta del PSM i regidora de llucmajor. 
 A l'hora de la veritat, tot el suport que els polítics del PSM, PSOE, UM, EU i PP ens havien manifestat ha quedat només en paraules; bona cara quan ens tenen davant i, pens, que rialles de burla quan ens tenen darrera.
  Deixam les portes obertes a les institucions oficials, la que vulgui col·laborar, però no podem continuar confiant amb la bona voluntat de qui ha demostrat no tenir-la i ens ha pres per beneits (probablement amb raó, perquè s'ha de ser beneit per a confiar amb els polítics que han provat els plaers del cotxe oficial). 
  Però continuarem, amb la nostra manca de recursos, intentant que el nostre projecte sigui un èxit (de fet ja ho és amb el suport que rebem de la gent del carrer), però ho farem per altres vies i sense cap pressa.
 Un dels nostres objectius és aconseguir que el bell edifici, únic a Mallorca, de l'antic Hostal Perú, avui clandestina casa de putes (en tots els respectes) pugui convertir-se en "L'HOSTAL DE L'HUMOR".
 ¿Què vos sembla?                 

6 comentarios:

  1. Una gran idea, Pep! I crec que a més no cal ni desallotjar les actuals usuàries de l'edifici que poden conviure fàcilment amb les intencions de l'hostal de l'humor!

    ResponderEliminar
  2. O.K. JA EN TENIM UN A FAVOR. D'ACORD, NO FA FALTA DESALOTJAR LES PROSTITUTES, PODEM CONVIURE COM A COL·LEGUES. NOMÉS DESALLOTJAREM A QUI SE N'APROFITA D'ELLES

    ResponderEliminar
  3. Jo també m'hi apunto, sempre que com en Marcelo, no es desallotgi les putes. Això sí, s'ha de prohibir el pas al Museu als seus fills, que ja campen per altres institucions, i no cal que vinguin a potinejar la nostra...

    ResponderEliminar
  4. Queda apuntat. Però no sé si les putes ens admetran

    ResponderEliminar
  5. UNA RIALLA + UN VOT = UN POLVO
    Creo que vais muy bien, ya que los políticos que nos dieron su ejemplo las tres últimas décadas saben mucho de putas y de putos. Por este camino, puede que se consigan subvenciones o apoyos electorales para la campaña de nuestro president.

    ResponderEliminar
  6. Es la intención solapada. Y ya verás cuando pongamos en marcha el Partido del Humor Repartido, con aspiraciones a presidir los Presupuestos del Estado de Buena Esperanza

    ResponderEliminar