jueves, 12 de marzo de 2009

Què és sa Lavativa?



 Algunes persones s'han dirigit a nosaltres per a demanar-nos l'aclariment sobre el retorn de "Lavativa". N'hi ha que no havien nascut quan aquesta publicació satírica, creada per el nostre secretari Toni Rotger, emprenyava a més d'un, i es per això que, tot i que n'han sentit parlar, no saben de què va la cosa. Altres encara la recorden, i n'hi ha que la troben a faltar. 
 Hem anunciat el seu retorn malgrat la dificultat que suposa, per l'absoluta manca de recursos econòmics. La prudència ens aconsella esperar fins poder reunir un bon contingent de col·laboradors (de treball i de doblers), però no volem que aquesta prudència aconsellada ens faci ser massa prudents, la qual cosa seria una imprudència. Per això, començarem a fer camí; poc a poc. No farem una presentació ni res de res. Començarem amb la modèstia de recursos tècnics i econòmics, amb un blog, què és fàcil de manejar.  Després ja provarem una pàgina web. Més tard, si podem, ho complementarem amb l'edició impresa. 
 Durant un temps, anirem fen un  recordatori de la "Lavativa" fundacional, amb coses i fets actuals.
 Perquè els que no coneixen la "Lavativa", il·lustram aquest comunicat amb la portada del número 1, de novembre de 1983, amb un extraordinari dibuix de Tatúm, i una pàgina interior del número 5, de febrer del 85, amb un no menys extraordinari del nostre estimat i recordat Jaume Ramis.      

No hay comentarios:

Publicar un comentario