jueves, 9 de abril de 2009

Cedim a Pollentia, la meitat del que ens dona el Consell

Biel Cerdà considera "Intolerable que el Ministerio no doni res al Museu de Pollentia. Tampoc en dona al de l'Humor  

















 ¡Visca! el director insular de Cultura i Patrimoni, Biel Cerdà, pensa i diu el mateix que nosaltres, la Societat protectora de l'Humor. Cerdà es queixa de que el Ministerio no vol aportar 50.000 euros que li pertoquen per formar part del consorci del Museu de Pollentia: "Es intolerable que el ministerio de Cultura haya presentado una propuesta de convenio con el fin de entrar a formar parte del consorcio para la futura construcción del Museu de Pollentia en la que niega aportaciones económicas de cualquier tipo" (DM). Intolerable, si senyor.
 "En realitat, la cantidad de 50.000 euros no es nada para el Ministerio", diu, DM, que diu el director insular. Fantàstic!
 Perquè no es queixi més, la Societat Protectora de l'Humor està disposada a cedir la meitat, o més, dels 0,00 euros que el Consell, la Conselleria de Cultura, aporta per al Museu de l'Humor. És el que tenim. Si rebéssim els 120.000 euros que rep del Consell la Societat de Caçadors, ara mateix podríem cedir 60.000 euros. Però com no som caçadors, sinó vulgars bufons, que no cassen ni pugen muntanyes (120.000 euros a Jopela per pujar una muntanya a l'Himalaya), els podem ajudar ben poc. Ah, nosaltres també consideram "intolerable" la actitud del Consell amb el Museu de l'Humor.        

2 comentarios:

  1. Enviat per Germà:Estimat Pep;

    "Crec que en aquestes dates tan assenyalades cal que des del Museu de l'Humor i faceu un donatiu més generós al Museu de Pollèntia. En cara que, com bé saps, no més sigui per raons sentimentals i de vincles amb la fidelíssima ciutat d'Alcúdia vos deman que, encara que sigui un esforç molt gros donada l'actual conyuntura econòmica mondial, l'ajuda al museu alcudienc sigui de
    la totalitat de la subvenció que el Museu de l'Humor rep del Consell de Mallorca.
    Ben cordialment,
    Germà

    ResponderEliminar
  2. Efectivament. tens raó. Personalment, estim molt Alcúdia, una ciutat amiga i que sempre m'acull molt bé. Idò, si: donarem al Museu de Pollentia tot el capital que la conselleria de Cultura de Consell ha aportat per al M useu de l'Humor. Esperam que el director Insular de Cultura Patrimoni estigui content amb el nostre generós donatiu.

    ResponderEliminar

"Última Hora"- Mosquitos