sábado, 4 de abril de 2009

El G-20, contra el Museu de l'Humor

A la foto, els conspiradors reunits


 De nou, els polítics ens han demostrat que no volem que el Museu de l'Humor sigui una  realitat. Aquesta vegada no han  embolicat sa troca durant un any, com va fer la consellera de Cultura del Consell de Mallorca, sinó que ens han menyspreuat de mala manera i sense contemplacions. 
 Ens referim a la Cimera del G-20, a la qual s'ha decidit aportar un bilió de dòlars per a redreçar l'economia mundial, però no han dit ni una  paraula  per al Museu de l'Humor, amb la qual cosa els líders mundials es posen clarament al costat de Joana Lluïsa Mascaró, presidenta del PSM, vicepresidenta del Consell i regidora de Llucmajor, per anar en contra nostra, o més ben dit, del nostre projecte cultural.
 La Societat Protectora de l'Humor vol fer pública la seva protesta per la actitud dels polítics participants a dita cimera del G-20, i els acusam de contuberni maliciós, ja que tenim la certesa que han utilitzat la crisis econòmica mundial només com a pretexte, quan la realitat demostrable és que la única intenció dels líders mundials era acordar una estratègia comú amb la consellera de Cultura del CIM per a evitar que el Museu de l'Humor sigui possible. 
 El avisam: Sense humor no anireu enlloc; i amb la consellera de Cultura, tampoc, per manca de pressupost.

Pep Roig
President, pendent, decadent i pudent de la Societat Protectora de l´Humor      

No hay comentarios:

Publicar un comentario