martes, 7 de abril de 2009

NO AL TANCAMENT DEL CDEIB, SENSE ELS BOTIFARRONS OFICIALS










La conselllera Xisca Vives ens pot deixar sense el quemullar a compte del pressupost general del Govern de les illes Balears i países satélites 




 Sembla que, també, el Govern balear conspira contra la Societat Protectora de l’Humor i el seu projecte de museu. Ha quedat ben palès amb la decisió de disoldre el CDEIB, amb la qual cosa ens pot deixar sense botifarrons, a compte del pressupost general de la Comunitat Autònoma, per a la festa d’agermanament del dos museus més pobres del món, el de l’Aforisme i el de l’Humor, dia 24 a Consell. 

 La consellera Francesca Vives diu que ho  fan “per a optimitzar recursos”, però tenim la sospita que el tancament del CDEIB ha estat única i exclusivament per a deixar-nos sense botifarrons oficials, i en una clara unió de forces amb la consellera de Cultura del Consell en contra nostra, és a dir, per a impedir que el Museu de l’Humor sigui una realitat. 

 Per tot això, volem protestar enèrgicament pel tancament del CDEIB, a no ser que la consellera de Comerç, Indústria i no sé quantes coses més, ens garanteixi els botifarrons promesos, i que no passi el mateix que ens va passar am la consellera de Cultura, que ens va tenir un any fent-nos bona cara i en somriures, quan el que sembla que feia era riure-se’n  de nosaltres. Si és així, que tanquin el CDEIB quan vulguin, però amb els botifarrons a les nostres mans. I mira que és fàcil i barat, comprar-nos!  

Pep Roig

President, pendent, i capdefavent de la Societat Protectora de l’Humor 

No hay comentarios:

Publicar un comentario

"Úllima Hora"- Infidelidad internacional