sábado, 25 de abril de 2009

Notable no assistència de autoritats autonòmiques a l'acte d'agermanament dels dos museus més pobres del món




 La festa d'agermanament dels dos museus més pobres del món va ser un èxit, emocionant i divertit. Tots ens ho passàrem molt bé, a Cas Txeco, on hi havia les exposicions del Museu de l'Aforisme i del nonat Museu de l'Humor, amb una espai preferencial dedicat a Rafel Vaquer, i els seus personatges, com Johnny Roqueta.
 A la  festa no hi assistiren Francesch Antic , president del Govern; Maria Antònia Munar, presidenta del Parlament; Francina Armengol, presidenta del Consell de Mallorca, Joana Lluïsa mascaró, consellera de Cultura del CIM; Francesca Vives, consellera de Comerç i Industria (la qual va delegar en el seus botifarrons oficials), Albert Moragues, conseller de Presidència; Miquel Ferrer, Batle d'Alcúdia; Pere Joan Martorell, director general de Cultura del Govern, entre d'altres.
 En els seu discursos no pronunciats, no manifestaren el seu suport al Museu de l'Humor ni al de l'aforisme. Entre d'altres coses, Francesc Antic no va donar l'enhorabona als guardonats amb la Granera vara de Comandament de l'Humor. I el mateix no feren  Munar i Armengol, les quals no animaren a continuar amb el projecte.   Tampoc menjaren coques de Consell ni menjaren els botifarrons oficials que ens regalà la  conselleria de bauxes i colacao.
 Qui sí va comparèixer va ser el senador socialista Xavier Ramis, que no va fer cap discurs oficial, però parlàrem amb cordialitat i, fins i tot, ens va donar algunes idees. 
 
 (Continuarà)    

2 comentarios:

  1. M'hauria molt haver estat amb vosaltres, sobretot per compartir el moment amb totes les autoritats no presents, però compromisos mig laborals amb aquests amics que et comprometen perquè no en guanyis gairebé ni cinc em tengueren fermat a Palma. L'enhorabona per l'èxit de convocatòria: aconseguir que un polític renuncïi a la foto té molt mèrit...!

    ResponderEliminar
  2. Sempre estàs present amb nosaltres.
    Gracies pel teu suport
    Pep Roig

    ResponderEliminar