jueves, 7 de enero de 2010

Sa Casa Llarga acollirà el Museu de l'Humor



Can Gazà: Institut Contra l'Exclusió Social i la Societat protectora de l'Humor, estan disposats a constituir el que serà el "Chupano de l'Humor", que no és altra cosa que el pretès Museu de l'Humor.
Esperam poder obrir abans de l'estiu, a les golfes de sa Casa Llarga, a la carretera de Valldemossa, just davora el futur hospital de son Espases.
Per arribar-hi des-de Palma, heu d'anar a la carretera de Valldemossa, a partir de la rodona que hi ha en el Camí dels Reis, junt a les instal·lacions d'Emaya. Heu de continuar fins a l'altra rodona i donar tota sa volta per a tornar cap a Palma. A mitjam tram hi ha un desviament que posa "Camí de son Espases" i va paral·lel a la carretera. A uns cent metres més hi ha l'entrada a sa Casa Llarga. A la porta hi ha un cartell que indica "Entull", hon hi podeu trobar mobles usats a bon preu, que posen a la vostra disposició la bona gent de Jaume Santandreu.
Continuarem informant.

SA CASA LLARGA ACOGERÁ EL MUSEU DE L'HUMOR

Can Gazà: Institut Contra lExclusió Social y la Societat Protectora de l’Humor, están dispuestos a constituir el “Chupano” del Humor", que no es otra cosa que el pretendido Museo del Humor, en Mallorca, promovido por el dibujante y periodista Pep Roig.

Esperamos abrir antes del verano, en las buhardillas de sa Casa Larga, en la carretera de Valldemossa, junto al futuro hospital de Son Espases, en Palma

Por llegar desde Palma, hay que tomar la carretera de Valldemossa, a partir de la rotonda
junto al Camí del Reis, lindante con las instalaciones de Emaya. Debéis continuar hasta la otra rotonda y dar la vuelta para volver a Palma. A mediados del tramo de regreso a la ciudad, existe un desvío al "Camí de Son Espases" , que transcurre paralelo a la mencionada carretera. A unos cien metros de recorrido está la entrada a sa Casa Larga.
Continuaremos informando


No hay comentarios:

Publicar un comentario

"Última Hora"- Onorables infractores