miércoles, 17 de febrero de 2010

Subhasta d'Art a benefici dels desocupats sense sostre


Para recaudar fondos a beneficio de “Casa Llarga, centro de acogida para parados sin techo”, se está preparando una subasta de obras de arte que cede Gabriel Vanrell- Galeria d’Art para tal fin.

La subasta, organizada por la Societat Protectora de l’Humor, Jaume Santandreu y Gabriel Vanrell- Galeria d’Art, se celebrará el dia 26 de marzo, viernes, a las 20,30 horas, en uno de los salones del Club Pollença, plaza Major, número 1 de Pollença. Las obras objeto de subasta permanecerán expuestas durante diez días en el Club Pollença. La exposición será clausurada a las 12 horas del mismo día 26.

Casa Llarga es la filial de Can Gazà: institut contra l’exclusió social, que preside Jaume Mateu y dirige Jaume Santandreu.

Per a recaptar fons a benefici de Casa “*Llarga, centre d'acollida per a desocupats sense sostre”, s'està preparant una subhasta d'obres d'art que cedeix Gabriel *Vanrell- *Galeria d’*Art para tal fi. 

La subhasta, organitzada per la *Societat Protectora de’l Humor, Jaume *Santandreu i Gabriel *Vanrell- *Galeria d’*Art, se celebrarà el *dia 26 de març, divendres, a les 20,30 hores, en un dels salons del Club Pollença, plaça *Major, nombre 1 de Pollença. Les obres objecte de subhasta romandran exposades durant deu dies en el Club Pollença. L'exposició serà clausurada a les 12 hores del mateix dia 26 

. Casa *Llarga és la filial de Ca *Gazà: *institut contra’l *exclusió social, que presideix Jaume Mateu i dirigeix Jaume *Santandreu.

1 comentario:

"Última Hora"- Mosquitos