lunes, 29 de marzo de 2010

Museu de l'Humor a Casa Llarga: Pffffffffffffffffffffff!


Vos volem anunciar que ja hem aconseguit un altra fracàs. Des de fa mesos venim anunciat l’acord amb Can Gazà per a instal·lar la seu provisional del Museu de l’Humor a sa Casa Llarga, concretament en el porxo. Finalment això no serà possible, i no perquè cap de les dues parts no vulguin, sinó per motius econòmics. Era necessari posar un poc de ciment per a consolidar el trespol, però tot això té un cost econòmic que els de Can Gazà ni la Societat Protectora de l’Humor pot assumir.

Per ara, anam fracassant amb tots els nostres intents d’oferir a la societat mallorquina un espai per a preservar l’humor (el passat, el present i el futur). Això sembla que no serà possible per ara.

No volem culpar a ningú, perquè possiblement siguem nosaltres, els promotors, els que no ho sabem fer.

Volem donar les gràcies a Jaume Santandreu y Jaume Mateu, màxims responsables de Can Gazà, que ens hagin atesos, malgrat no hagi acabat bé el projecte.


PEP ROIG


Os queremos anunciar que hemos conseguido fracasar de nuevo. Desde hace meses, os venimos anunciando el acuerdo entre Can Gazà i la Societat Protectora de l’Humor para instalar la sede provisional del Museu de l’humor en los porches de Casa Llarga. Finalmente, no ha sido posible, por problemas económicos que nos impiden consolidar el suelo del espacio que nos habían ofrecido.

Hasta ahora estamos fracasando en nuestros intentos de ofrecer a la sociedad mallorquina un espacio en el que el humor (pasado, presente y futuro) tenga cobijo. Eso parece que es imposible, por ahora.

No queremos culpar a nadie, porque posiblemente seamos nosotros, los promotores del proyecto, los que no lo sepamos hacer.

Queremos agradecer a Jaume Santandreu y a Jaume Mateu, máximos responsables de Can Gazà, la atención que han tenido con nosotros, aunque no haya prosperado el acuerdo.


PEP ROIG

5 comentarios:

 1. Enrique (Presidente FECO-España)29 de marzo de 2010, 7:59

  Lamentable el nulo interés de las autoridades locales por disponer de un espacio cultural, y único en esa Comunidad, como es el Museo del Humor. ¡Ánimo, Pep! A la "ni se sabe"... seguro llega la vencida. No desfallezcas.

  ResponderEliminar
 2. Gracias. Espero poder seguir fracasando durante muchos años.

  PEP

  ResponderEliminar
 3. De los fracasos se aprende, y nunca esta demas volverlo a intentar

  ResponderEliminar
 4. Crec que els vostres fracassos són la vergonya d'altres. Molta força Pep, i Jaumes al quadrat, ja sabeu que els visionaris dedicaven la seva vida a retre culte als somnis. Això és, en definitiva, exactament el que estau fent. Amb una mica de sort, la història jutjarà cadascú com es mereix.

  ResponderEliminar
 5. Tot costa en aquesta vida, però això no ens pot atura. Ara cal saber el cost de les obres i si entre tots som capaços d'aconseguir recursos per dur-les a terme. Xavier Ramis

  ResponderEliminar