miércoles, 31 de marzo de 2010

Museu de l'Humor: fracàs rere fracàs



Des que el febrer de 2008 (després d’haver consultat a representats de totes les forces polítiques amb representació institucional i haver obtingut el vist i plau) posàrem en marxa el nostre projecte de constitució d’un Museu de l’Humor, hem anat acumulant fracàs rere fracàs, la qual cosa demostra la nostra capacitat. Això sí, també gaudim del suport i l’anim de totes les persones i institucions i el consens unànime de que el nostre Museu ja hauria de estar en marxa. El problema radica a l’hora de la dotació per a que aquest servei públic, social, cultural i turístic que proposam pugui ser una realitat: no tenim local ni pressupost econòmic.

Amb l’anim de continuar fracassant, vos oferim una llista dels nostres desastres més importants. Es clar que no podria dir si el fracàs es nostre o dels que no entenen el projecte.


LLISTA DE FRACASSOS MÉS IMPORTANTS


Conselleria de Cutura del Consell de Mallorca: NO


“Sa Nostra”: NO


Caixa Colònya: NO


Berto Moragues, conseller de Presidència del Govern: NO (No ens vol rebre, o això sembla per la manca de contesta a les nostres solicituds d’audiència)


Pere Sampol (senador): NO (En va prometre unes gestions per l’antic edifici del Tribunal Tutelar de Menors i no ha fet res de res).


Conselleria de Turisme (Época de Buils): Si, però...


Institut d’Estudis Baleàrics: Sí, en temps de Sebastià Serra. Ara: no existim.


Partits polítics: Tots ens mostren la seva solidaritat anímica, però cap realitat.


Conselleria de presidència del CIM: Sembla que sí, però fins ara...


Casa Llarga. Semblava tot a punt per a començar el més de maig. Tampoc ha estat possible. Ja que els polítics ens han pres el pèl, pensàvem que el Museu de l’Humor podria tenir el ser cau entre el marginats; però, no. La qüestió econòmica, un altra vegada, ho ha impedit.




No hay comentarios:

Publicar un comentario