sábado, 18 de diciembre de 2010

Antoni Torrens recorda a Bel Cerdà i a Toni Rotger


  A l’acte de presentació del llibre “Les festes de Palma. Història, tradició i vigència”, en el Teatre del Mar, dins la “Setmana de Cultura Tradicional 2010”, Toni Torrens, president de l’Associació Albopas, de sa Pobla,va fer menció explícita a dos personatges de gran importància dins la cultura popular a Mallorca: “Bel Cerdà, que ja es morta, i Toni Rotger,  que està ben viu”.
 Tothom sap de les virtuts de Bel Cerdà, que va morir fa poc. Però sembla que molts, del món cultural i polític de Mallorca han oblidat, o fan con si fos així perquè no els convé recordar o reconèixer certes coses, que el Calatraví Rotger, juntament amb el Grup de sa Calatrava, va ser peça fonamental per a la recuperació del Carnaval a Palma, la creació de Sa Rueta, el festival de Teatre, les activitats a Ses Voltes i una llarga relació de més coses que ara ocuparia massa espai.
 Toni Rotger es un dels promotors del projecte de creació del Museu de l’Humor, i es l secretari de la Societat Protectora de l’Humor.
 Antoni Torrens, home savi i activista principal de la cultura popular a Mallorca, si que sap reconèixer i fer-ho públic qui val.  

(A la foto, Toni Rotger i Antoni Torrens, a l'acte d'entrega de la "Granera de Comandament de l'Humor)

No hay comentarios:

Publicar un comentario

"Úllima Hora"- Infidelidad internacional