martes, 21 de diciembre de 2010

La Casa de l'Humor... a Inca


 La possibilitat de que La Casa de l’Humor (Museu de l’Humor) pugui ser prest una realitat a Inca, és molt factible desprès de les respectives reunions que amb l’alcalde i els portaveus dels tres grups municipals a l’oposició, als qui hem presentat la nostra proposta.
 Per febrer de 2008 presentarem el projecte a les autoritats autonòmiques, Govern i Consell de Mallorca i sempre ens han manifestat el seu suport, malgrat encara no s’hagi traduït en res efectiu. Durant aquest temps, els de la Societat Protectora de l’Humor no hem deixat de banda el projecte, tant és així que hem mantingut periòdics encontres amb diversos responsables polítics del Consell, Ajuntaments, associacions culturals, i altres institucions, com la Universidad de Alcalá de Henares,  la Fundación dEarte, Feco Internacional, i altres, pel simple fet de mantenir viva la idea, atès el seu gran suport popular i dels mitjans de comunicació i sempre considerant el moment de dificultats econòmiques. 
 Amb la proposta presentada a Inca, hem fet una passa important, considerant que per la seva situació central a l’illa és el lloc perfecte, a prop  de qualsevol indret de Mallorca. 
 Pensam que La Casa de l’Humor, que també pot ser del Còmic, podria ser un complement a l’oferta comercial, industrial i gastronòmica que ja ofereix Inca. Per tal motiu ja hem començat a contactar amb les associacions comercials i empresarials.  
La posibilidad de que La Casa de l’Humor (Museo de l’Humor) pueda ser una realidad en Inca, es muy factible después de las respectivas reuniones que con el alcalde y los portavoces de los tres grupos municipales en la oposición, a quienes hemos presentado nuestra propuesta.
En febrero de 2008 presentaremos el proyecto a las autoridades autonómicas, Govern y Consell de Mallorca y siempre nos han manifestado su apoyo, pese a todavía no se haya traducido en nada efectivo. Durante este tiempo, los de la Societat Protectora de l’Humor no hemos dejado delado el proyecto, tanto es así que hemos mantenido periódicos contactos con varios responsables políticos del Consell, Ayuntamientos, asociaciones culturales, y otras instituciones, como la Universidad de Alcalá de Henares, la  Fundación dArte, Feco Internacional y otras, por el simple hecho de mantener viva la idea, atendiendo el gran apoyo popular y de los medios de comunicación, y siempre considerando el momento de dificultades económicas.
Con la propuesta presentada en Inca se ha dado un paso importante, considerado que por su situación central a l’isla es el lugar perfecto, cerca de cualquier lugar de Mallorca.
Pensamos que La Casa de l’Humor, que también puede ser del Cómic, podría ser un complemento a la oferta comercial, industrial y gastronómica que ya ofrece Inca. Por tal motivo ya hemos empezado a contactar con las asociaciones comerciales y empresariales. 

4 comentarios:

  1. Esperemos que salga adelante. Felicidades, Pep.

    ResponderEliminar
  2. Com sempre us desitgem molta sort, Pep.

    Xavier Hidalgo

    ResponderEliminar
  3. Collonut, INca ve de passada per tot, inclus cami de Lluc a peu. O de genollons… si escau.

    ResponderEliminar
  4. Cojonudo, Inca viene de paso para todo, incluso camino de Lluc a pie. O de rodillas, si viene a caso.

    ResponderEliminar