martes, 11 de enero de 2011

L'Humor impossible, a Palma

Des de febrer de 2008, venim proposant que l'antic edifici de GESA, a Joan Maragall, aculli la seu del que podria ser el Museu de l'Humor. Ho hem presentat en un acte públic celebrat al Tetre Xesc Forteza el dia 19 d'Octubre de 2008, am l'asistència de la consellera Joana Lluisa Mascaró, la regidora Nanda Ramón, el conseller Antoni Alemany i altres polítics de tots els partits amb representació institucional.
 El document està presentat a les conselleries de Cultura del CIM i del Govern. També a la regidora de Cultura Nanda Ramón. A la conselleria de Presidència del CIM. A la conselleria de Turisme i a la seu dels partits polítics.
 Es a dir, que no poden al·legar que ningú havia dit res.
 Ara l'Ajuntament de Palma anuncia reformes a dit edifici i la cessió de les dependències a diverses associacions.
 Ningú recorda la nostra proposta i, tampoc, que jo, Pep Roig, he defensat de manera ferma, amb diversos reportatjes entrevistes, dibuixos i fotografies, la conservació de l'edifici. L'ùnic que sembla que reconeix la meva lluita, modesta, es Miquel Tugores, qui va ser l'aparellador del projecte durant la construcció, el qual em va escriure, des de Madrid, donant-me l'enhorabona quan va aprovarse la conservació.
 Com sempre passa, ningú es pren seriosament l'humor. Només bones paraules i copets a l'esquena.
 Si a Palma no compten amb nosaltres, que no ens esperin. Ja ens trobarem pel camí.
 Esperam que a Inca ens acullin millor del que ho han fet els polítics a Ciutat

2 comentarios:

  1. A quines associacions es donarà cobeig? A l'Acadèmia de Botaremcalvo? A lhumornofapor? A Ioiepelculituno?
    Bartomeu Mestre “Balutxo”

    ResponderEliminar
  2. Pep, per què enlloc de Museu de l'Humor no li posam Museu de la Pardaleria. Potser així els pardals del Govern seran més receptius.
    Una abraçada.
    Pere Bonnín

    ResponderEliminar