sábado, 5 de marzo de 2011

El ple municipal d'Inca, per unanimitat, es pronuncia a favor de la creació de la Casa de l'Humor i el Còmic




De natural pessimista, com solen ser la majoria dels que es dediquen professionalment a a l’humor, ja començava a creure que havia-m assolit un altra fracàs amb la nostra proposta de instaurar la seu de la Societat Promotora de l’Humor a Inca, amb el propòsit de crear la Casa de l’Humor i el Còmic. 
 La manca de noticies provinents de l’Ajuntament (el batle i els regidors de l’oposició) ens feien pensar que la nostra proposta no havia sigut considerada seriosament pels polítics inquers, la qual cosa no es certa com queda demostrat amb el fet que la nostra proposta ja ha passat per sessió plenària en forma de pregunta, i que tots els partits polítics ja han manifestat, amb aquesta acció, la seva postura oficial favorable al projecte, segons ens informen alguns del regidors assistents  a l'acte. 
 Tots els que creiem amb que la Casa de l’Humor i el Còmic (nascuda com Museu de l’Humor) estam d’enhorabona, malgrat encara falta concretar com, quan i on. “Passi el que passi el maig, la vostra proposta anirà endavant, perquè tots els grups consideram que és una bona idea”, ens digué la regidora Magdalena Cantarellas (PP), en presència de l’ex-batle Pere Rotger i els regidors del PSM Antoni Rodríguez i Andreu Caballero. 
................................................


EL PLENO MUNICIPAL, A FAVOR DE LA CASA DE L'HUMOR I EL CÒMIC







De natural pesimista, como suelen ser la mayoría de los que se dedican profesionalmente a a’l humor, ya empezaba a creer que habíamos logrado un nuevo fracaso con nuestra propuesta de instaurar la sede de la Societat Promotora de l’Humor en Inca, con el propósito de crear la Casa de l’Humor i el Còmic.
La carencia de noticias provenientes de l’Ayuntamiento (el alcalde y los regidores de l’oposición) nos hacían pensar que nuestra propuesta no había sido considerada seriamente por los políticos
inquers, lo cual no es cierto como queda demostrado con el hecho que nuestra propuesta ya ha pasado por sesión plenaria en forma de pregunta, y que todos los partidos políticos ya han manifestado, con esta acción, su postura oficial favorable al proyecto, según nos informan algunos de los concejales asistentes al acto.

Todos los que creemos con que la Casa de l’Humor i el Còmic (nacida como Museu de l’Humor) estamos de enhorabuena, pese a todavía falta concretar como, cuando y dónde. “Pase lo que pase en mayo, vuestra propuesta irá adelante, porque todos los grupos consideramos que es una buena idea”, nos dijo la regidora Magdalena Cantarellas (PP), en presencia del ex alcalde i presidente del Parlament Pere
Rotger (PP) y los regidores del PSM Antoni Rodriguez y Andreu Caballero. 



Imatges: El Casal Metge Cifre, uns dels llocs proposats per la Societat Protectora de l'Humor per acollir la seu de la Casa de l'Humor i el Còmic. Cartell de futur...

5 comentarios:

  1. Me n'alegr, tot i que siguin del PP els que li donen suport a la proposta. Deu ser que no tot el que ve d'aquest partit és dolent, tot i que s'hi esforcen a fer que creguem el contrari (com els d'UM)

    Enhorabona Pep, esper assistir a la inauguració qualque dia...i que sigui aviat !!!

    ResponderEliminar
  2. Esto si es una buena noticia sera un exito total

    ResponderEliminar
  3. Animo Pep, el que lo sigue lo consigue, en horabon

    ResponderEliminar
  4. Només és una declararació d'intencions, oficialitzada en el ple, però una gran noticia, si finalment se convierte en realidad. També nosaltres hem de demostrar que el que propossam és factible.

    Sólo es una declaración de intenciones, oficializada en el pleno, pero una gran noticia, si finalmente se convierte en realidad. También nosotros debemos demostrar que nuestra propuesta es factible.


    GRACIES- GRACIAS

    ResponderEliminar
  5. Enhorabona. És una molt bona noticia. Segur, que ara sí, es posa en marxa. Pero alerta, són polítics...

    ResponderEliminar