jueves, 31 de marzo de 2011

El Ple municipal d'Inca parla del Museu de l'Humor


Acta del ple municipal de l'Ajuntament d'Inca, en el qual l'independent Ángel García va fer una pregunta referent al Museu de l'humor




"10.- El Sr. García comenta que sovint reben informació d’algunes persones, de les quals no diu els noms, malgrat que creu que no es molestarien, per l’interès que té per instal·lar un museu de l’humor a Inca; pareix que darrerament s’ha deixat d’acostar per part de la majoria municipal. Comenta que la veritat és que els Independents d’Inca veurien amb cert afecte una instal·lació d’un museu de l’humor, que és el que falta, i creu que, si s’asseguessin a una taula, hi trobarien el lloc adequat.

El Sr. Batle li conta que l’interès de la majoria municipal és el mateix. Ara bé, passa que en ocasions els interessats fan més via. Ell va rebre aquesta petició per part d’unes persones que tenen aquesta sensibilitat, i ho veu bé. Aquestes li varen demanar si li pareixia bé que en parlassin amb els grups de l’oposició, a la qual cosa va contestar que cap problema, sense pensar que fos d’avui per demà. Aquesta gent, explica, va venir rebotada de Palma, perquè les institucions d’allà ho havien de fer i no ho han fet, hi varen pensar en Inca, que és el centre de l’illa. El Sr. Batle manifesta que parla amb tota claredat i que, amb tota honestedat, se li va ocórrer que, com que han de fer un museu de l’educació, potser hi hauria possibilitats que fos allà mateix; pensava en un altre espai, però li digueren que necessitaven un local de forma immediata. El Sr. Batle els va respondre que ho estudiaroen. Explica que passaren un parell de dies i ja va rebre un escrit. Ell segueix tenint la mateixa prioritat que abans, però tampoc es crema. Ell vol fer les passes amb molta tranquil·litat i seguretat i ho vol debatre amb l’oposició. Per fer el Museu del Calçat, basta mirar els anys que han estat, també per fer el conveni amb la Conselleria pel Museu de l’Educació. Ara, per fer un Museu del Humor, que fa constar que hi està completament d’acord i la majoria també, s’ha de veure amb tranquil·litat, el món no s’acaba. Per un tema d’aquest calat s’han d’asseure i s’ha de tenir-ho tot clar.

El Sr. García diu, doncs, que no està descartat.

El Sr. Batle respon que ni molt manco i que, a més, els interessats ho saben. Considera que una cosa és manifestar un interès i unes intencions, i una l’altra és demanar unes claus l’endemà.

El Sr. García dóna les gràcies al Sr. Batle".

2 comentarios: