miércoles, 23 de marzo de 2011

Santiago segura y Pep Roig hablan de hacerse unas "pajillas"


Diálogo Pep Roig y Santiago Segura, en el programa “Moments” de IB3:
Pep- Me gustaría preguntarte si un día de estos nos podríamos ver y hacernos una pajillas.

Santiago- Yo, la verdad es que prefiero que lo hagamos cada cual en su casa. Si quieres, podemos pensar el uno en el otro, también me parece recomendable.
P- A mí me parece recomendable la compañía, más que nada porque mientras tanto hablamos.
S- Esto es muy “torrentiano”. A él sí le gustaría. Le diré a José Luis, que te metas en su coche y allí hacéis lo que queráis.
P- He de confesarte que yo también me encontraría un poco cohibido.
S- Ya lo sé. Los dibujantes somos gente tímida que nos gusta estar solos en casa dibujando.
P- Además, dicen que el tamaño no importa, pero a mí sí me importa, y la verdad es que deja mucho que desear...
S- Las comparaciones, Pep, son odiosas y, efectivamente, por eso cada uno con la suya y Dios en la de todos.

9 comentarios:

 1. Oh, pecadors, que la serpent de la luxuria vos enrevolta !! Idò!!

  ResponderEliminar
 2. Vaig seguir la tertulia i la veritat que no me va agradar que el Sr. Pep Roig criticàs el programa d'humor d'IB3. No perquè no tengui raó (a mi aquest programa també me pareix patètic) si no perquè el senyor Pep Roig no dona exemple. Cada setmana publica una fulla sencera a la revista Brisas, sense saber dibuixar, només fa burots. Així com ell diu: "abans de sortir per sa tele haurien de passar per una acadèmia d'humor", jo dic que abans de publicar s'ha d'aprendre a fer humor gràfic.
  Per lo demés enhorabona.

  ResponderEliminar
 3. Què et passa; no en tens prou amb les meves...
  I n f i d e l !

  ResponderEliminar
 4. M'agradaria que aquell qui gosa de desqualificar la feina del millor humorista gràfic de les Illes, i amb diferència, tingués els pebrots de no amagar-se sota l'anonimat...

  ResponderEliminar
 5. Resposta a anònim: té raó. Jo també no entenc per què em deixen publicar. I no només això, que em paguin. De fet, aquesta és la meva professió des de fa 40 anys. A mí tampoc em fa gràcia el que faig, però d'alguna cosa he de viure. Per altra part, jo no vaig criticar el programa, jo vaig demanar ajuda técnica per als que hi participen.
  Per acabar: no fa falta amagar-se darrera un anònim, per a criticar. Jo ho faig constantment i sempre ho faig amb el meu nom. De tota manera, gràcies per la seva crítica

  Pep

  ResponderEliminar
 6. Hola, escric com anònim perquè no tenc conta de Blogger i no sé com se fa. El meu nom és Jaume Mesquida. I no estic d'acord en que Pep Roig sigui el millor humorista gràfic (des del meu punt de vista). Els millors de Mallorca són Jaume Balaguer, Pau, Álex Fito, Rafa Vaquer, entre d'altres. A Pep Roig el veig com un Miró actual, al qual admir moltíssim, però no com a humorista gràfic. És una opinió, no per ofendre ni molt manco, si no precisament perquè ses coses s'han de dir amb la finalitat de que l'autor (de la disciplina que sigui) millori.
  Una abraçada.

  ResponderEliminar
 7. Gràcies, Jaume Mesquida. Les crítiques ens ajuden a ser millors.

  Pep

  ResponderEliminar