lunes, 18 de abril de 2011

Toni Rotger, el rei de les aspirines, "SOLO ANTE EL PELIGRO"




















La data del proper 27 d’abril de 2011 serà recordada per dos esdeveniment de gran importància  històrica: El partit Madrid-Barça, de la Copa de Europa de Fútbol, i per la nova cama que li posaran a Toni Rotger, calatraví il·lustre i secretari gandul i pardal de la Societat Protectora de l’Humor (i dels fracassos). És a dir, no li posaran una cama nova sinó que li posaran una maquinària molt complicada i secreta,  la mateixa que l’hi posaren fa un any a l’altra cama, que li permetrà participar a les properes olimpíades, a la modalitat de salt d’alçada sense motor. 
 Després d’aquesta nova remodelació camal, només mancarà revitalitzar la tercera cama, ubicada entre les anques, dreta i esquerra, perquè pugui lluïr-la a qualsevol platja nudista,  a la plaça de Cort o al Museu de l’Humor, i ser declarada Patrimoni de la Humanitat.
 Tot això serà possible si no torna  a atipar-se d’aspirines, com va fer no fa massa, quan la li havien afaitat ses colloneres i el preparaven per dur-lo a s’escorxador.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

"Última Hora"- Modus operandi