martes, 26 de abril de 2011

Toni Rotger espera la cama nova sense aspirines ni gambes de Sóller


 Hi ha una ordre internacional, dictada pel galàctic ministre de Sanitat monsieur Forunculoi  Randescul, per a evitar la dispensa d’aspirines al conegut, reconegut i collonut Toni Rotger,  secretari gandul i gambaner de la societat Protectora de l’Humor i dels Fracassos.
  Dita ordre internacional tendrà vigència fins que l’hi hagin posat la maquinària atòmica i autonòmica a una de les tres cames del personatge, la qual cosa està prevista per demà, dia 27, a Son Llàtzer i no a Son Reus com estava previst.
 Com fins el president Obama sap, aquesta operació va ser frustrada fa unes setmanes quan es va descobrir que Rotger, ja ben afaitat per devers les colloneres i a punt d’entrar al quiròfan, duia amagat dins la barba prop d’un quilo d’aspirines. “És per anar menjant mentre m’operen”, digué el pillastre a les infermeres. “Realment, m’estim més gambes de Sóller, però ara mateix no tenim pressupost”.
 Un portaveu de monsier Forunculoi Randescul ha dit: “Aquesta vegada, Rotger no ens fotrà. Hem posat un detector d’aspirines i, també, de gambes de Sóller. Vulgui o no vulgui, li posarem la cama nova”.
 Si tot va com està previst, a partir de demà Toni Rotger tendrà dues de les seves tres cames a punt per a competició de salt amb perxa. Pel que fa a la tercera cama, Rotger
confia en tenir-la a punt per a lluïr-la pel Trenc, l’estiu que ve.    







Peu de foto: En Toni Rotger és el de la barba.

5 comentarios:

  1. De les tres, vols dir. La dreta o l'esquerra. Tan se val. El cert és que fa un any ja li posaren una i ara en tendrà un alta. De la cama del mig ningú diu res

    ResponderEliminar
  2. M'ha interessat la notícia, Pep! Molt bona, per cert! Salut. Cil Buele

    ResponderEliminar
  3. No sé si ho he acabat d'entendre. Jo el volia anar a veure per dur-li bombons i ara resulta que li he de dur una capsa d'aspirines!
    Una pregunta aclaridora: les tres cames duen calcetins i sabates?
    BALUTXO

    ResponderEliminar

"Úllima Hora"- Infidelidad internacional