viernes, 29 de abril de 2011

Toni Rotger ja té dues cames noves



                                            Toni Rotger durant la seve conquesta de Granada


Les gambes del Port de Sòller han entrat en estat d’alarma desprès que s’hagi estès la noticia de que Toni Rotger, calatraví de soca-rel i secretari gandul de la Societat Protectora de l’Humor (i dels fracasassos), ja té una cama nova. 
 Pel que s’ha dit (hi ha secret de sumari), a l’Hospital de Son Llàtzer varen amagar tota quanta aspirina hi havia a l’entorn, per a evitar que Rotger s’hi afuàs com una fera fins acabar amb totes les existències. 
 L’operació va ser tot un èxit, però ja és segur que Guardiola no podrà comptar amb ell pel pròxim partit contra el Madrid. Tot i que Mounirho ha preguntat “¿Por qué?”, no ha aconseguit cap resposta, perquè qui havia de respondre se compixava de riure. 
 Sembla que a principis de la propera setmana, el nostre famós personatge serà traslladat a un hospital per devers Bunyola, per més que Rotger volía romandre el temps de la seva recuperació dins una barca de pescar gambes.
 Pel que fa a la tercera cama (entre cuixa i cuixa) sembla que no farà falta cap intervenció quirúrgica. En tot cas, una petita reducció, perquè no provoqui l’enveja dels altres banyistes quan es passegi per les platges reservades per als nudistes

1 comentario:

  1. Buff! Ens podem començar a entrenar, perquè quan surti ens desafiarà a una marató i com que qui perdi haurà de pagar les gambes...
    Balutxo

    ResponderEliminar

"Úllima Hora"- Infidelidad internacional