sábado, 22 de octubre de 2011

Corrupció a la Societat Protectora de l'Humor


 Rotger i el seu botí, en el luxós palau de la Societat Protectora de l'Humor

 Com a president de la Societat Protectora de l’Humor, promotora del fracàs del Museu de l’Humor a Mallorca, he de denunciar, un altra cop, un altra cas de corrupció dins la nostra organització desorganitzada protagonitzada, és reincident, pel nostre secretari ex coixet el conegut com Toni Rotger “Calatravinetxo”, el qual ha estat sorprès (no és la primera vegada) amb les mans a la massa (manos en la masa, perquè tothom ho entengui), encara que millor seria dir “amb les mans a les gambes de Sóller”.
 Amb l’excusa de celebrar el tercer any de fracàs del Museu de L’Humor, no se sap com ha aconseguit arrambar en tots  els euros de les subvencions rebudes del Govern balear (actual Gobierno balear), del Consell de Mallorca (actual Consejo de Mallorca) y de l’Ajuntament de Palma (actual Ayuntamiento de Palma de Mallorca) i se’ls ha gastat en 400 grams de gambes de Sóller (de ses petites, això si) i les ha cuinades i menjades a la seu de la Societat Protectora de l’Humor.
 He de reconèixer que jo també les vaig tastar, però només per a poder aconseguir proves contra el “Calatravinetxo” per aquesta malifeta.
 I no només a això,  vaig poder constatar que, també, va menjar calamarins, endívies, meló, vi, café i i güikki (des barato, això si).
 Ara ja se sap perquè durant aquets anys no hem aconseguit crear el Museu de L’Humor. No podem culpar als polítics que no compliren amb el compromís de ajudar-nos, sinó al vici “gambil solleric” del secretari Toni Rotger, que gasta les subvencions oficials (miliónàries) en gambes de Sóller. 
 Queda denunciat, i no és la primera vegada. CASTELLANO
Como presidente de la Sociedad Protectora de l’Humor, promotora del fracaso del Museo de l’Humor en Mallorca, debo denunciar, otra vez, otro caso de corrupción dentro de nuestra organización desorganizada protagonizada, es reincidente, por nuestro secretario ex cojito, el conocido como Toni Rotger “*Calatravinetxo”, el cual ha sido sorprendido (no es la primera vez) con las manos enl a masa, aunque mejor seria decir “con las manos a las gambas de Sóller”.

Con la excusa de celebrar el tercer año de fracaso del Museo de L’Humores, no se sabe cómo ha conseguido arramblar con todos los euros de las subvenciones recibidas del Govern balear (actual Gobierno balear), del Consell de Mallorca (actual *Consejo de Mallorca)  de l’Ajuntament de Palma (actual Ayuntamiento de Palma de Mallorca) y lo ha gastado en 400 gramos de gambas de Sóller (de las pequeñas, esto si) cocinadas y comidas a la sede de la Sociedad Protectora de l’Humor.

Debo reconocer que yo también las probé, pero sólo para poder conseguir pruebas contra “el *Calatravinetxo” por este entuerto.

Y no sólo a esto, pude constatar que, también, comió calamarines, endibias, melón, vino, café y “güikki” (del barato, eso si).

Ahora ya se sabe por qué durante estos años no hemos conseguido crear el Museu de l’Humor. No podemos culpar a los políticos que no cumplieron con el compromiso de ayudarnos, sino al vicio “*gambil *solleric” del secretario *Toni *Rotger, que gasta las subvenciones oficiales millonarias en gambas de 

9 comentarios:

 1. Com diuen en bon mallorquí: AIXÒ JA PASSA DE CASTAÑO OSCURO!
  Balutxo dixit

  ResponderEliminar
 2. Corrupcio generalitzada i no convides...
  El delicte ja no es lo que era...;)

  ResponderEliminar
 3. Idò bon profit !!! Sa pena a pagar per aquest gran delicte que siguin unes caguetes i ja haurà pagat..... Salut (Tot i que millor que no les tengui i es pròxim pic mos convides a tots i mirarem cap a un altre banda per aquest pic)

  ResponderEliminar
 4. SECRETARI, DIMISIÓ!!!, o més gambes

  ResponderEliminar
 5. Heso no esta bien porque es reincidente, y ademas lo hacer con alevosia y diurnidad para inrri de los demas.

  ResponderEliminar
 6. El secretari interfecte diu:
  Quina mà d'envejosos pardals assolejats que pasturen per aquí !

  ResponderEliminar
 7. eres un glotón Rotger.Ara has de menjar llampuga també des capses de Sóller bendarra. Una abraçada a tots i vica l'alegria.

  ResponderEliminar
 8. Tots son iguals i al final se les mengen els de sempre; les gambes!!! que no son altre cosa que llagostes però més petites i saboroses.

  ResponderEliminar