martes, 25 de octubre de 2011

"Última Hora" es fa ressò de l'escàndol de corrupció del "Calatravinetxo" i el Museu de l'Humor,

La passió per les gambes de Sòller, a fet que l'escàndol fes trontollar els ciments del fracassat Museu de l'Humor. El secretari de la Societat Protectora de l'Humor, propulsora del fracàs del Museu de l'Humor a Mallorca, s'ha reconegut culpable i declara que ja ha tornat totes les gambes de Sóller que es va fotre, i diu que qui les vulgui anar  a recollir que vagi a sa merdera, que és, segons ell, el lloc on hauran anat a parar. La qual cosa suposa un greu nivell d'gnorància per part del secretari ex coixet i corrupte manifest, ja que com tothom sap, la merda ja no va a parar a sa merdera sino a les depuradores del Gobierno Balear.

10 comentarios:

  1. Quina enmerdada !

    O me pagau "royalties" (en forma de més gambes de Sóller) per la promo del nonat Museu
    O ...
    " La bengansa será terrriiible !!"

    * * *

    ResponderEliminar
  2. La cársel, sin gambas será poco castigo. I aniràs a l'infern!, per conspirador

    ResponderEliminar
  3. Y los de la sona del levante tenemos suerte que este buen señor no benga sino aria lo mismo con las gambas de Cala Ratjada

    ResponderEliminar
  4. Això és intolerable!
    Què deu haver fet amb les sucoses subvencions rebudes de totes les institucions còmiques del país?
    És cert que el secretari coixet ha agafat en Rafael Perera d'advocat?

    Balutxo

    ResponderEliminar
  5. Segons m'han informat, el secretari coixet (ex) traïdor, dona la culpa de la seva malifeta al anterior govern del Pacte de progrés.

    S'està preparant una manifestació de "INDIGNADOS POR LAS GAMBAS", que es durà a terme, el proper 31 de febrer, sota el lema unitari de "TODOS UNIDOS CONTRA LA CORRUPCIÓN DIGESTIVA DEL CALATRAVINETXO QUE SE APROVECHA DE LAS SUBVENCIONES MILLONARIAS QUE RECIBE EL MUSEO DEL HUMOR". Con que aquest lema queda un poc extens, només es publicaren les inicial. Per això el lema que es podrà llegir serà. "TUCLCDDCQSADLSMQREMDH".

    EL PRESIDENTE AFECTADO

    Pep Roig

    ResponderEliminar
  6. En Rotger Calatraví
    per una gamba torrada
    podria vendre sa mare
    i son pare pel bon vi.

    ResponderEliminar
  7. Mirau que n'hi ha de collapes desinformats per aquests environs.
    Un dia d'aquests contaré tota la veritat de la meva addició a les gambes de Sóller, induïda pel pervers Presi de la S.P. de l'H., creador de burots dibuixats i ben cobrats per a muntar-se un palau que fa riure al d'En Mates.

    ResponderEliminar
  8. No valen excuses. El secretari Coixet i calatravinetxo és culpable del gambicidi. Fins i tot, n'Angela Merkel ho ha exposat avui en el seu Parlament con a tema prioritari, més que aqusest doiarro de la crisis. La corrupció de Rotger, que me vol fotre la plaça de Presidente de la Societat Protectora de l'humor, promotora del fracás del Museu de l'Humor, se es de l'abast mundial. Veurem que dirà Obama i si enviarà una força de pau per tal de salvar les gambes de Sóller que han pogut sobreviure i, també, la honorabilitat meva, oerquè només vaig menjar vuit gambes i el corrupte secretari, una dotzena, o més. I té tanta barra que encara no ha dimitit ni ha convidat a una altra recció de gambes, ni tan sols de les congelades.

    ¡FUERA, FUERA, FUERA¡, criden les de fora

    ResponderEliminar
  9. Totes les falta d'ortografía del darrer comentari han estat patrocinades per la confraria gambanera sollerica

    Sospito que el secretari corrupta ha cobrat baix mà

    ResponderEliminar

"Última Hora"- Modus operandi