jueves, 9 de octubre de 2014

Museu de l'Humor a Mallorca, sis anys del fracàs


SEIS AÑOS DE FRACASO DEL MUSEU DE L'HUMOR
El 9 de octubre de 2008 en el teatre Xesc Forteza presentamos el proyecto del Museu de l'Humor a Mallorca, contando con el supuesto respaldo y las promesas de todas las fuerzas políticas, en especial la consellera de Cultura del CIM, Joana Lluisa Mascaró (PSM). Han pasado seis años y aquellas promesas y apoyos se han desvanecido como el humo. Al acto, según el control de taquilla, asistieron 625 personas. Todos los medios de comunicación de Mallorca (a excepción de la SER) y Catalunya Radio, se hicieron eco de la iniciativa. Con todo ello, podemos decir que hemos tenido un gran éxito en nuestro pronóstico, porque siempre estuvimos seguros de que nuestra propuesta sería un fracaso.

SIS ANYS DE FRACÀS DEL MUSEU DE L'HUMOR
El 9 d'octubre de 2008 en el Teatre Xesc Forteza presentarem el projecte del Museu de l'Humor a Mallorca, comptant amb el suposat suport i les promeses de totes les forces polítiques, especialment la consellera de Cultura del CIM, Joana Lluisa Mascaró (PSM). Han passat sis anys i aquelles promeses i suports s'han esvaït com el fum. A l'acte, segons el control de taquilla, van assistir 625 persones. Tots els mitjans de comunicació de Mallorca (a excepció de la SER) i Catalunya Radio, es van fer ressò de la iniciativa. Amb tot això, podem dir que hem tingut un gran èxit en el nostre pronòstic, perquè sempre vam estar segurs que nostra proposta seria un fracàs.

4 comentarios:

 1. Record que a sa bodegueta hi havia un cartell d'en Marx (el, el bo, en Groucho!), amb una inscripció que deia: SURGIENDO DE LA NADA HEMOS ALCANZADO LAS MÁS ALTAS COTAS POSIBLES DE MISERIA. Idò això!
  He de confessar que, quan he vist les fotos (algunes de pell de gallina), he pensat: quina sort que jo no hi vaig ser aquell dia!
  Una abraçada i vius i ungles! No fos casa que enguany fos el darrer que commemoram l'efemèride! Quin susto, tu! Com deia en Guillem d'Efak: "L'èxit consisteix en sobreviure de fracàs en fracàs!"

  ResponderEliminar
 2. Idò jo tampoc hi vaig esser i m'hagués agradat. Subscriuria la frase d'Efak que ens cita en Balutxo. Una abraçada ben forta, Pep...i també a tots els que t'acompanyen en el fracàs...

  ResponderEliminar
 3. Acompañemos en el sentimiento a todos los que quisieron hacer realidad el asunto y compadecemos los imbéciles sentados en el trono de la ignorancia, porque de ellos es el reino de los asnos.

  Manuel Macià

  ResponderEliminar
 4. Per molts d'anys, ja vendran temps millors.

  Ferran Rado

  ResponderEliminar