jueves, 14 de mayo de 2009

Mosaic de premsa




 Vos presentam un mosaic amb alguns dels articles, reportatges, comentaris, que durant un any han aparegut en els diaris i revistes de Mallorca. 
 No podem reproduir les més de 10 hores que ens han dedicat totes les emissores de ràdio (excepte La SER) de Mallorca i, també, Catalunya Ràdio. 
 Tampoc hi ha inclòs tots els comentaris, entrevistes, informacions que sobre el Museu de l'Humor a Mallorca (nonat) que s'han difós per Internet (pàgines web, blogs, etc.)
 Per la poca cosa que som, en mig any hem fet dues exposicions, a Palma i Consell, malgrat  no comptar amb cap més recurs que la nostra voluntat de oferir un servei cultural, i amb la ingenuïtat d'haver confiat amb els polítics, els quals ens animaren a posar en marxa el projecte per a, quan ha estat l'hora, deixar-nos amb el cul enlaire. 
 Ja ens havien avisat, els que en saben: "no confieu amb els polítics, i molt manco si son dels que diuen que son  dels vostres". I tenien raó. Fins ara, el únics que s'enriuen son els polítics, principalment els que pensaven que eren amics.

 PEP ROIG


   
      

No hay comentarios:

Publicar un comentario

"Última Hora"- Ganas de molestar