sábado, 26 de marzo de 2011

Homenatge a Japò, per a començar a dir adeu

A partir de la propera setmana, aquesta secció s'haurà d'ajustar a un altre format. Fins ara, des de fa molts anys, omplia una página. Ara només ocuparà mitja pàgina, per a donar espai a altres seccions noves, de Julián Aguirre (chicas) i Eugenia Planas (Casas).
 Segur que la publicació guanyarà en qualitat i prestigi.
 El nou format és una fórmula per a començar a dir adeu als lectors.
  

8 comentarios:

  1. Llei de vida. Quan començen a reduïr el teu espai, és perque el lloc no és el teu. Val més deixar-ho anar abans que et facin fora. De tota manera, dic que és el començament de l'adeu, sense traumes, i no a curt termini. Però m'he de fer a la idea de que, per edat, començ a no ser d'aquest món.
    Ja saps que estim molt la meva feina, i quan en retallen l'espai és com si em tallassin un dit.

    ResponderEliminar
  2. Et refereixes, Pep, a retallades d'espai damunt paper? No deixa de resultar cada cop més efímer, això! Com va passar amb la pedra, els metalls, els vidres, etc. que van ser superats... Allò que importa, en ple segle XXI, és que puguis continuar ocupant aquest espai gairebé infinit de les tecnologies noves, que es pot perllongar,fins i tot, en haver partit... si hi ha qualcú que n'accepti el testament, és clar... Salut i coratge, lluita i resistència!

    ResponderEliminar
  3. No et facis poca cosa, Pep. Tens més poder tu amb un acudit que veu tothom que una dotzena d'articles d'opinió. Així que... aprofita el teu potencial com fins ara!
    Salut, coratge i resistència!

    Bartomeu Mestre, Balutxo

    ResponderEliminar
  4. Vos vull donar las gràcies, però també aclarir que no continuo. Simplement, he entès el missatje de que he de començar a plegar veles, perquè les idees dels que comanden no son coincidents amb les meves. Ja som massa gran per a lluitar sense semblar que soc un vell que no accepta que ja només és un personatge, petit de la història. No voldria que algú pensi que estic dramatitzant, només dic el que pens, i pens que ja comença a a fer fosca.

    ResponderEliminar
  5. NOTA: ALLÀ ON DIU "no continuo", volía dir: "per ara continuo"

    ResponderEliminar
  6. La lutta continua..... Ànims

    ResponderEliminar
  7. Fá poc que havia vist que já canviaven ses opinions de la publicació, já se estan all-ineant amb el que vé.

    Salut, tú ets millor que tot aixó.
    Ferran.

    ResponderEliminar

"Última Hora"- La Real gana