lunes, 29 de diciembre de 2008


LA NOSTRA INNOCENTADA, TAMBÉ, A MALLORCADIARIO.COM

 Volem agrair als nostres amis de mallorcadiario.com que publicassin el nostre comunicat amb la noticia: "Ja tenim pressupost per al Museu de l'Humor".  
 Naturalment, era la broma clàssica del dia dels Innocents", i ja l'han retirada de la seva publicació digital.  
 Hem de dir, que hi ha hagut gent que s'ho va creure, malgrat que la noticia era increïble, tal com estan les coses, i la manca de voluntat dels responsables de Cultura del Consell de Mallorca. 
 A la mateixa pàgina de mallorcadiario.com, un dels seus lectors (estam quasi SEGURS de qui és, l'amable lector) em posa a parir. Per si no es pot llegir bé, ho reproduïm a continuació: "Pepita la castañera (firma)
 Pues a mi me parece una vergüenza que con la crisis que padecemos se financie el ego de un indivíduo como Pep Roig, que empezó reparando neveras y ahora va con ínfulas de progresista barato. Este tipo es un bluf que siempre ha cortejado al poder. Recuerdo un día, cuando Matas era Ministro, que acudió a la inauguración de una exposición de Pep Roig. Entonces le besaba el ****+ (suposam que aquí deu dir "culo"). Es un impresentable y además, un moroso".
 Cal dir que Matas encara no era ministre. Havia perdut les eleccions. Aquell dia vingueren polítics de tots els partits, suposo que tots aquells als quals jo lis besava el cul. 
         

3 comentarios:

  1. “S’ase va dir en es porc orellut.”

    Senyor Pep Roig,
    L'honestedat per davant tot. No amagar res de res !

    Ben cert que sabem qui és aquesta “Pepita la castañera”.
    SEGUR _ que és el llepallepa que no dóna la cara que té tan de d'allò per haver-ne besat tants i, com que ara no té cap càrrec, està desesperat i despotrica amb infumables comentaris des de U.H., tot confiant que, si tornen a governar, poder aferrar-se altra pic a la mamella; vaja, com (quasi) tots.

    No t'avergonyeixis, Pep, d'haver treballat amb geleres perquè encara pots arribar més enfora que el seu inspirador Matas, qui només venia bombetes (fosses, com la seva gestió ?).
    Diu: “... siempre ha cortejado el poder”. Ha, ha, ha ...! “S'ase va dir ... “

    Ara, lo de “moroso” jo ho tenc ben comprovat: Fa temps no me convides a menjar gambes de Sóller. O hem d'esperar a tenir pressupost ...
    (Això són befes. No fos cosa que els soferts ciutadans es pensassin que faríem col·lecció de potets de Cola-Cao).
    Bono, Quefe Pep, tot plegat el que fa més gràcia és que el beneitarro no va saber esbrinar que anava de INNOCENTADA... i/o ens té molta tírria.
    Tanmateix, com que tenim clar que la SOCIETAT PROTECTORA DE L'HUMOR no vol discriminar a ningú, aquest Senyor, tant críticament ben divertit, podrà figurar al futur MUSEU DE L'HUMOR, com a singular personatge d'aquest paiset que fa riure quan no fa plorera, cas Mapau inclòs.
    I això és d'agrair. Sempre.

    “Cabalgaremos” més. Coixos, però ... “endavant les atxes !”.

    Salut i Hu@mor en Concòrdia, malgrat tots els emperons !

    Toni, calatraví p... i fi, Secretari llepa Presidents sense pressupostos.

    ResponderEliminar
  2. Afegitó:

    M'han telefonat d'Onda Cero per a una entrevista celebrant el volàtil pressupost per a un dia.

    Què “angelitos” !

    ResponderEliminar
  3. Estimados amigos del humor, mi nombre es Oscar Pipkin y mi seudónimo es Fotero. Como no estoy muy metido en la movida, le pido con todo respeto a Pepita la Castañera que se identifique con su nombre y apellido. Se lo pido porque me parece más corajudo decirle a Pep que es un moroso y además cuanto le debe y por que concepto, Número de factura e iva, es aún más legal. Lo de Matas y la expo puede ser una buena pista para saber quien es, pero me falta hemeroteca. Y lo de las neveras, me parece que es otra pista para descubrir a la jinetera enmascarada. Pep, ruégale a Pepita que salga del armario, más bien parece un hombre, las chicas dicen las cosas con más dulzura.

    ResponderEliminar

"Última Hora"- Mosquitos