martes, 30 de diciembre de 2008

120.000 per a "Mujer deslumbrante"


 Els alpinistes de Mallorca tornen estar d'enhorabona, ja que el  Govern i el Consell aportaran 120.000 euros perquè puguin intentar pujar un cim de 6.310 metres a una zona de l'Himalaia coneguda per Kanti Himal, que en castellà vol dir "Mujer deslumbrante".
 
 Això és una confirmació més de la poca habilitat que tenim els que pretenem no anar tant lluny, ni pujar tan amunt, sinó crear el Museu de l'Humor a Mallorca, per el qual polítics de tots els partits ens havien donat el seu suport (suposam que com volem un museu de l'Humor, s'enriuen de nosaltres). Si en lloc d'aquest Museu haguéssim volgut  fer una desfilada de modes hauríem aconseguit, almanco 350.000 euros. i pujar al castell d'Alaró, altres 100.000 més.        

2 comentarios:

  1. Benvolgut Presi Pep,

    Realment no cal anar a fer cap proesa tan enfora.
    Podríem proposar a les pertinents repartidores de pressupostos anar a netejar i polir les famoses Bolles del Puig Major.
    A Lluc, s'hi va a peu, en bicicleta ... Nosaltres podríem anar-hi en patinet o, millor encara, cul enrera.

    Ahir, dilluns, a l'homenatge a CLIMENT GARAU, dut a terme al Teatre Principal, em vaig topar amb diversa gent que ens felicitava per haver aconseguit (“Ja, tan aviat” + “Deveu tenir bo”-deia algú-) pressupost per a el ja, i, de moment virtual, MUSEU DE L'HUMOR.
    Vaig haver de fer-los caure que diumenge fou el dia dels INNOCENTS. Algú es va empegueir, escapolint-se dient-me que ho havia sentit com a notícia certa a la ràdio. Mira que tant uns com altres no reparar la mentidera donació de R. NADAL, ni que amb els “quartos” partiríem un o dos mesos a Les Bahames.
    Tal vegada, si ho proposàssim seriosament, això d'anar a Les Bahames, o a organitzar qualque festival, per exemple, a KATMANDÚ, tendríem més èxit.
    Es qüestió de... seria l'hora de trobar l'estratègia adient: Besar el que s'hagi de besar per comptes de fotre canya ... ?
    O, reconeixent que no som graciosos, muntar un karaoke a l'ALMUDAINA.
    Queda obert el CONCURS DE IDEES.

    Salut i Hu@mor en Concòrdia (quasi) amb tothom !

    ResponderEliminar
  2. Estic d'acord amb això de besar culs, però algú s'hauria de baixar els calçons, o les bragues, i no seré jo que ho faci.
    PEP, ADMIRADOR DE PEPITA LA CASTAÑERA

    ResponderEliminar

"Última Hora"- Onorables infractores