miércoles, 31 de diciembre de 2008

RESUM DE LA LLISTA DE FRACASSOS


CONSELLERIA DE CULTURA DEL CIM: NO

La conselleria de Cultura no té pressupost per les tasques de investigació, recerca, etc. per al  Museu de l'Humor. Això ens va dir la consellera Joana lluïsa Mascaró (PSM). Hem de recordar que el Consell no té pressupots per al nostre projecte cultural, però ha donat  60.000 euros a Jopela perquè vagin a pujar una muntanya. La conselleria de Turisme ha donat 60.000 euros més per aquest motiu. No hi ha  res a dir sobre el finançament de l’expedició, només que contrasta amb la negativa a donar-nos suport, és a dir: 0 euros, tenint en compte que les dues expedicions a l’Everest (la primera fracassada) ja varen suposar una contribució del Consell d’uns 60 milions de pessetes. Ara, entre el Consell i el Govern, 20 milions de pessetes més.     


“SA NOSTRA”, NI MU.

"Sa Nostra", ni mos ha dit res, després de la reunió amb un dels  seus directius.


“COLÒNYA”, NI MUU

"Colònia Caixa de Pollença", no ens ha dit res, després de la bona acollida al nostre projecte.


BERTO MORAGUES (PSOE) PASSA DE NOSALTRES

 El conseller de Presidència sembla que encara no vol saber res dels promotors del Museu de l'Humor. La darrera vegada que varem insistir en demanar audiència va ser dia 5, mitjançant la cap de premsa Aina Vives. Al conseller Berto Moragues (PSOE) li volíem explicar com està l'edifici de l'antic Tribunal Tutelar de Menors i les possibilitats per a acollir-hi un centre cultural, como podria ser el nostre Museu. No ens han contestat.


El SENADOR PERE SAMPOL (PSM), TAMBÉ PASSA DEL MUSEU  

 Tampoc hem sabut res més del SENADOR Pere Sampol (PSM), el qual fa mesos es va comprometre amb Pep Roig a fer una gestions, a Madrid, referent a la futura cessió de l'esmentat edifici. No hem tornat a saber res més d’ell, segurameent perquè està molt ocupat amb coses més importants que aquest doiarro del Museu de l’Humor.


INSTITUT D’ESTUDIS BALEÀRICS, PASSA DE NOSALTRES 

  Nos ens podem queixar. Cada dia que passa creix la nostra llista de fracassos. Ara sembla que tampoc ens volem rebre, els de l'Institut d'Estudis Baleàrics. Hem demanat cita, per telèfon (dia 5 de desembre), i personalment (uns dies després), però no hi ha manera.

 Estan molt ocupats? No ens volen? la secretaria no els hi ha dit res? Tenen por que els hi demanem un sac d'euros i no tenen pressupost? Alguna cosa deu passar perquè "passin" de nosaltres.  I això que tan  Sebastià Serra com Antoni Planas son amics nostres. No sabem què passaria si fossin enemics.  


Tenim un dubte: ens ignoren o s'enriuen de nosaltres?  

 Això va bé, continuam fracassant i esperam poder incrementar la nostra llista durant 2009. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario

"Última Hora"- Futuro perfecto