lunes, 12 de enero de 2009

El conseller de Presidència del CIM, supporter del Museu

  
       Una bona noticia: Cosme Bonet, conseller de Presidència del Consell de Mallorca és un dels 112 "supporters" del Museu de l'Humor (grup creat per Jhonny Roqueta a facebook).
     Hem de dir que el conseller sempre ha mostrat bona disposició per al nostre projecte, encara que mai ens ha rebut directament, sinó que ha delegat amb Virgili Moreno, regidor d'Inca i no sabem què del Consell (ningú ens ho  ha pogut explicar). Virgili ens  va convocar a principis del passat mes d'agost a la seu del  Consell. Li vàrem explicar quines eren les nostres necessitats més immediates per poder començar la nostra tasca de investigació, recull, entrevistes... i també la manca d'un lloc on poder guardar tot allò que podria començar a ser el fons del museu. Ens va  dir que  en quinze dies (15) ens donaria una resposta. Encara no ens ha dit res. Possiblement varem entendre malament i  ens digué "quinze anys".  Ell sabrà. 
   Agraïm al conseller el seu suport anímic, com també els dels polítics de tots els  grups amb representació institucional.
  Ara només falta que l'honorable Cosme Bonet ens ho demostri amb el suport pressupostari. A veure si tenim tanta sort com els alpinistes de Jopela.           

No hay comentarios:

Publicar un comentario

"Última Hora"- Mosquitos