martes, 13 de enero de 2009

"L'Humor a la història"


L’Humor a la història” podria ser el títol del projecte que la Societat Protectora de l’Humor està començant a preparar per dur-ho a terme i presentar-ho aquest any 2009. Realment, no  és altra cosa que posar en pràctica la filosofia en la qual se sustenta la idea de crear el Museu de l’Humor a Mallorca, és a dir: reunir, conservar i divulgar tot allò que tengui relació amb l’humor, sigui quina sigui la seva modalitat. No es altra cosa que l’intent d’evitar la inevitable pèrdua de tot aquest patrimoni històric i cultural i, al mateix temps, donar-ho a conèixer sigui fent exposicions, mostres, sessions escolars, universitàries, etc.

    

Aquest projecte concret està en fase incipient, però ferma. I és per això que  volem fer una divulgació, pot ser, un tant precipitada, per començar a demanar col·laboració de les persones que disposin de material, o en tenguin coneixença, o vulguin fer algun suggeriment, consells, idees...


La nostra intenció és organitzar unes jornades de cultura humorística a un, o diversos llocs, públics i privats, amb exposicions, projeccions, musica, teatre, lectures, conferències. 

Si tot va com pensam, tot això ho faríem amb col·laboració amb un organisme cultural del qual informarem més endavant, ja que només  hem mantingut un molt positiu primer contacte. Realment, es podria dir que la idea de fer aquestes jornades va sorgir en comú, la qual cosa vol dir que la Societat Protectora de l’Humor seria el 50 per cent promotora del projecte, i l’altra 50 per cent correspondria a l’esmentada entitat cultural.           

    


No hay comentarios:

Publicar un comentario