miércoles, 14 de enero de 2009

Un altre fracàs

 Hem de reconèixer que hem perdut una gran oportunitat per a aconseguir un parell d’euros per al nostre projecte de constituir el Museu de L’Humor a Mallorca. Aquests dies, hem sabut que l’Ajuntament de Palma pagarà 100.000 euros per unes projeccions de imatges sobre la façana municipal de Cort durant tres dies a unes hores determinades. No hi a  res a dir, perquè segurament aquest audiovisual val això i, possiblement, molt més. 

 Si els de la Societat Protectora de l’humor haguéssim anat més vius, hauríem pogut aconseguir aquest “dinerito” aprofitant les projeccions que férem dia 9 d’octubre al teatre Xesc Forteza, quan presentarem el nostre projecte. Fins i tot, hauríem pogut fer una rebaixa. 

 Per si encara hi fossim a temps, al regidor Grosske li volem dir que tenim més de 10.000 imatges en format digital. Jo totsol, com a dibuixant d’humor gràfic, genero una producció de unes 500 imatges anuals. Els meus col·legues dels diaris, deuen estar en xifres similars. Així que si ens donen 100.000 euros, o pot ser 60.000, podem estar projectant imatges sobre les fachanes de l’Ajuntament, del Consell, del Parlament, i del Govern, no només durant tres dies de les festes de Sant Sebastià, sinó durant tot l’any. 

Ens queixam de que la consellera de Cultura, Joana Lluïsa Mascaró (PSM), no ens vol donar cap suport econòmic. Ara ho entenem: ella té raó: no ens sabem vendre. Som tan ases que pensaven que bastava presentar un bon projecte, per a sempre i per tota la comunitat balear. Haurem de anar pensant a fer coses que només durin dos o tres dies. Això és el que lis va bé, als nostres polítics. Fora maldecaps. Una inauguració, dues fotos als diaris, i a una altra cosa.

2 comentarios: