jueves, 15 de enero de 2009

El polítics temen la Societat Protectora de l'Humor


 La nostra proposta de crear el Museu de l’Humor no ha pogut ser més oportuna. 


  La presentàrem el febrer passat, ara farà un any, al mateix temps que es començava a conèixer que patíem una de les crisis econòmiques mundials més importants de la història moderna. 


 Aconseguirem que el conseller, el de Turisme,  Francesc Buils, donàs l’ordre per a atorgar-nos una partida econòmica (30.000 euros). Poc després el seu propi partit el va destituir (oficialment, va dimitir).


 A mesura que s’anava concretant el nostre projecte, i quant semblava que tot estava en el nostre favor, amb els suport moral dels polítics, començaren  les detencions i els empresonaments d’alts càrrecs i el processament d’algun conseller i d’ex consellers.    

 

 Això podria explicar perquè ara no tenim cap suport econòmic oficial: Es polítics en càrrec i sou oficial pensen que la  Societat  Protectora de  l’Humor és “gafe”, i que qualsevol implicació  amb el nostre projecte els podria afectar negativament, a ells o a algú del seu partit, ja en que tot el que pensam o feim va implícit l’acompanyament d’una tragèdia, econòmica, judicial o conflicte de partit. 


 Per la nostra part, comprenem, per les circumstàncies descrites, que els polítics, ara, no ens vulguin ajudar, no fos cosa que si el Museu de l’Humor arribàs a ser una  realitat això provoqui la  tercera guerra mundial, o que el Barça no guany la Liga.   

No hay comentarios:

Publicar un comentario