viernes, 16 de enero de 2009

Els de Jopela estan enfadats amb nosaltres

 Josua, un dels integrants de l’expedició de Jopela a un cim de l’Himalaia, es queixa per la critica que diu que els hi hem fet, a causa de la subvenció de 120.000 euros que el Consell i el Govern han aprovat per fer l’esmentada escalada. Diu que ens ha enviat un correu electrònic fent referència a la nostra crítica, segons ell, dirigida especialment contra Jopela, però no l'hem rebut. La trobada va ser al carrer, quan jo passejava el meu malmès nervi ciàtic que no para de turmentar-me, segurament per recordar-me que  encara estic viu. Tot i la crítica, va ser un encontre cordial i rapit, perquè feien tard a una cita. Així mateix va tenir temps per a dir-me: “Para arreglar su problema no tiene que criticar a otros”, i cal dir que, també, ens va oferir col·laboració. 

 Quan ens tornem a trobar, li intentaré explicar que la crítica no era contra Jopela ni contra  l’expedició, sinó contra la incomprensió de les autoritats que ens havien promès suport i que a l’hora de la veritat, res de res: ni un euro. Està molt bé que subvencionin activitats esportives com l’esmentada. No hi tenim res a dir. Però tampoc no volem deixar de donar la nostra opinió. 

 I he de dir que continuarem informant sobre les subvencions i despeses milionàries que les institucions públiques facin durant 2009. Serà una forma de queixa, no contra els receptors sinó contra els repartidors, als quals hi hem ofert un projecte que ells mateixos qualifiquen de molt bo i que a l’hora de la veritat responen amb el menyspreu. 

 Com molts humoristes, el meu humor sol ser agre. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario

"Última Hora"- Mosquitos