domingo, 4 de enero de 2009

Un "bufon" ens anima


S’altre dia a traves des blog vos vaig voler enviar uns comentaris referent a lo que expressaves des fracassos que HAVÌEM patit l,any 2008 ( me pos dins sa mateixa barca ja que, encara que no he donat un "palo al agua" en lo que respecta al Museu, essent simpatitzant des projecte me sent coresponsable de lo bo i de lo dolent), però com som un IGNORANT INFORMÀTIC (entre moltes altres coses) no en vaig saber.

     Tan sols vos volia dir que en Agustin Garcia Calvo, si no record malament, afirma: "Enorgullecete de tu fracaso, porque muestra lo limpio de tu empresa". I en Leo Bassi va dir que a una societat com aquesta, era molt feliç no saber fer res útil per ella. O en Thoreau, quan  estant a sa preso i va rebre sa visita d,un amic li va dir: "En una sociedad injusta, el lugar para un hombre justo es la prision".

    Així que: Ànims i no afluixeu!!! Es vostres valors no encaixen dins es paràmetres d,aquesta societat pragmàtica, materialista i competitiva. Ets únics que “medren” son els llepaculs genuflèxes de ses institucions. Aixíi que endavant amb tota dignitat. Es dia que es Museu sigui una realitat, tots se pegaran colçades per sortir a sa foto.

     Una aferrada, Juan Carlos Montaner


No hay comentarios:

Publicar un comentario

"Última Hora"- Mosquitos