miércoles, 4 de febrero de 2009

Cultura ajuda als pintors mallorquins sense galeria


 No se podrà dir que la conselleria de Cultura del Govern balear no ajuda al foment de la cultura. Almanco aquesta vegada ha atès a deu pintors mallorquins perquè puguin anar a la fira d'art DeArte, que se celebra a Madrid paral·lelament amb la  fira Arco. Aquests deu pintors han aconseguit 15.000 euros en total (1.500 cadascun), que és el costa tres metros d'estant, 30 metros en total, a la Fira. 
 Pel que sembla no es tracta d'una subvenció, sinó d'una aportació directa. Ja se sap que les subvencions van per un altra camí, és a dir: s'ha de presentar el pressupost i, després, si hi ha sort, te donen un  cinc o un deu per cent, més o manco, això si, presentant el justificant total de les factures que el sol·licitant ha hagut de pagar per endavant. 
 La fira DeArte, que dirigeix el mallorquí Miquel Tugores, dona cabuda als pintors independents sense galeria, i aquest any té el mateix calendari de Arco i Artemadrid, per la decisió de l'Ajuntament que presideix Gallardón de donar el màxim ressò a aquestes jornades dedicades a l'art en una època tan difícil com aquesta.  
 Ara volem  animar a la Cultura oficial a fer el mateix amb altres iniciatives culturals a llarg termini com és el cas, entre d'altres, del Museu de l'Humor.  

No hay comentarios:

Publicar un comentario

"Úllima Hora"- Infidelidad internacional