miércoles, 4 de febrero de 2009

Els dimonis i les bèsties de foc, en perill


 La Societat Protectora de l'Humor vol donar suport a la Federació de Dimonis, Diables i Bèsties de Foc de les Illes Balears, en la seva lluita per a preservar les activitat pròpies d'aquestes colles, amb un clar lligam amb les tradicions populars de festa i disbauxa a les nostres Illes, que vol retallar una directiva europea dictada per tecnòcratas i polítics que sembla no saber què és això de les tradicions, i que del món no saben res més enllà del que hi ha en els seus despatxos.
 Estam convençuts que la Federació tendrà tot el suport popular però la seva iniciativa corre un greu perill ja que, tal com hem llegit a la premsa declaren la seva confiança ja que compten "amb el suport institucional de tots els partits polítics". 
 ALERTA!!!! Això de confiar amb el suport dels partits polítics pot acabar amb el dimonis, les diablesses, i les bèsties de foc per a sempre. I sinó: mirau que està passant amb el Museu de l'Humor, que també "té els suport dels polítics". Suport que s'ha traduït en cap ajuda ecòmica, ni un euro. 
 Bé, possiblement tenguin més sort, perquè els dimonis i les bèsties fan més por que els humoristes, sobretot que els capdefaves com nosaltres que volem fer un Museu de l'Humor i que la única cosa que hem aconseguit és que se'n riguin de nosaltres. Amén.        

No hay comentarios:

Publicar un comentario