miércoles, 4 de febrero de 2009

Pep Roig, seleccionat per al Grand Prix del Press Cartoon Europe


 Vos podem donar una bona noticia (a la fi!, una bona notícia), ja que Pep Roig ha estat seleccionat per optar al primer Grand Prix del Press Cartoon Europe (10.000 euros), a Bèlgica. 
 Realment, el jurat ha escollit l'acudit que va publicar al diari Última Hora el passat dia 10 de desembre, i serà un dels 50 (els candidats escollits a l'àmbit internacional) que figurarà en el catàleg que es publicarà en breu. També formarà part de l'exposició que serà inaugurada el proper 21 de juny a Knokke-Heist, en el Festival Internattional du Dessin Humorístique.
 El nom del guanyador, entre els cinquanta finalistes, se sabrà el proper dia 18, després de la deliberació del jurat que se reunirà en el Teatre Flamand de Brussel·les. L'entrega del premi serà el 27 de juny.

5 comentarios:

  1. Què hi estic de content, Pep !

    Prec perquè, finalment, en siguis el guanyador. 10.000 euros donen per a moltes Gambes de Sóller, però jo em conformaré si me convides a una ració per celebrar-ho. Tots el altres euros, que et serveixin per tapar qualque forat, perquè et donin llibertat per continuar pintant i/o poder ésser dels primers que inverteixi en Bonus del futur BANC DE L'HUMOR, que faci possible el projecte museístic.
    Ja veus que, com a bon Secretari de la SOCIETAT PROTECTORA DE L'HUMOR, estic gairebé gestionant els doblers de qui tenc més aprop.

    Ara, seriosament, Pep, aprofit l'avinentesa per la següent reflexió als teus/nostres comentaris sovintejats:
    Quan dius que “fracassam” amb el tema del Museu de l'Humor, pensa que cada fracàs t'ensenya alguna cosa que necessitaves aprendre...
    Si no tens ales i no pots volar, això no es pot considerar fracàs; però, si no hi ha pressupost institucional per poder engegar el MUSEU DE L'HUMOR, serà un fracàs si no li posam creatiu enginy per aconseguir recursos que ho possibilitin.
    Només el fet d'haver estat seleccionat per optar al primer Gran Prix del Press Cartoon Europe ja és tot un reconeixement al teu enginy i, siguis guanyador o no, ens ha de mantenir animats en la il·lusió del projecte.
    Així és que: paciència i endavant les atxes !

    Enhorabona !
    Estic orgullós del meu Quefe !

    Toni, Secretari netege pinzells.

    ResponderEliminar
  2. Enhorabona Pep! meam si dus els euros cap aquí...i els disfrutes a tope!

    ResponderEliminar

"Última Hora"- Onorables infractores