miércoles, 4 de febrero de 2009

LA SEU PLENA D'OUS BULLITS



by Secretari, calatraví coixet


Amb el recent incident, sembla que motivat per l'Encenser (cremador d'encens) que s'havia usat per a la Processó de la Candelera, s'ha comprovat que és tant perillosa qualsevol processó religiosa com els Tiàfocs aprop de la Seu.

Ja ho veurem com, finalment, no seran el coets ni cap esperit àrab que somii recuperar l'Alhambra que diuen hi ha sota la nostrada catedral, sinó que seran els mateixos suposats cuidadors els qui l'esfondraran, Gaudís & Barcelós inclosos.

("Així com la famosa frase deia que la guerra és massa important per a deixar-la en mans dels militars, la Seu és massa important per abandonar-la a mans de l'Església". - Comentari de Marc al Diari de Balears).

Esfondrada La SEU, figurau-vos quin espai beneït més collonut per instal·lar-hi el futur MUSEU DE L'HU@MOR, aparcament gratuït inclòs.

A més, a la fi, podrem convocar el més famós dels concursos: "Trobar el Tap de l''Illa", que, en vox populi, és diu s'amaga abaix de la Seu. Si el trobam, ens anirem en orris definitivament d'una punyepesemerapesoeraesquerraverderauemera+pepera vegada.

El bo serà que, si es cert que tot objecte submergit creix per mor de que s'infla; amb la qual cosa tendrem una Mallorca més gran per totes bandes, ja es preocuparan, ja  -ben segur-  de fer-la emergir altre pic per aprofitar-se amb noves construccions als espais "engreixats", fins que rebentem d'una vegada per totes; definitivament, in saecula saeculorum.

Amen, i al cel ens vegem tots plegats !

No hay comentarios:

Publicar un comentario