martes, 10 de febrero de 2009

El "Dia de los enamorados" amb el secretari coixet



En un intent amorós de recaptar un munt d'euros per a la Societat Protectora de l'Humor, oferim al admiradors del nostre "secretari coixet" la possibilitat de anar a sopar o dinar amb motiu del "Día de los enamorados". 
 Per a poder-ho aconseguir, els aspirants ens hauran de prometre (i garantir) una quantitat d'euros que ens posin contents. 
 En un sistema de subhasta, els interessats en podran fer arribar la seva proposta i els hi donarem un número de compte corrent per a que puguin fer-la efectiva.
 Hauran de indicar si volem sopar, dinar, o berenar; o les tres coses. També hauran de tenir present que, amés de la penyora de inscripció que hauran d'abonar, també hauran de pagar el restaurant, el taxi, i un regalet d'aquells de quedar bé.
 Malgrat la proposta vengui motivada per el dia comercial dedicat als enamorats, això serveix per tot l'any i totes les vegades que calgui, amb l'al·licient afegit que també poden convidar al president, al tresorer i als vocals, tot a l'hora.  
   No  hi haurà guanyadors, més ben dit: ho seran tots aquells disposats a participar, però en ordre preferencial a la quantitat que es ofereixin.
 Amb els euros recaptats, obrirem un compte corrent a un banc o caixa, o crearem el nostre propi banc: el BANC MUNDIAL DE L'HUMOR.     
 A la foto, l'admirat Toni Rotger, "Secretari coixet".

4 comentarios:

  1. ¿Un banco mundial del humor? Me gusta el nombre.

    Qué bien lo pasaréis rodeados de amigos protectores del humor.

    Espero que hagáis fotos y las publiquéis aquí.

    ResponderEliminar
  2. De momento, puedes ir al enlace del 2008, de estamisma página, columna e la derecha, i tendrás noticías e imágenes de nuestra presentación.
    Gracias por tu comentario

    ResponderEliminar
  3. A SONDESO I A LOS QUE NO ENTIENDEN EL CATALÁN: SI EN ALGUNA OCASIÓN TE INTERESA LEER ALGUNO DE NUESTROS ARTÍCULOS PERO TE RESULTA DIFICIL POR ESTAR ESCRITOS EN CATALÁN, TE RECOMIENDO IR A INTERNOSTRUM. CORTANDO Y PEGANDO, PUEDES OBTENER LA TRADUCCIÓN EN MENOS DE UN SEGUNDO

    ResponderEliminar

"Úllima Hora"- Infidelidad internacional