domingo, 22 de febrero de 2009

Volem posar una LAVATIVA per a tothom













 Aprofitant que la Societat protectora de l'Humor (o sigui: nosaltres)  no té un euro, i que la manca de doblers fa que ens hagem d'animar a pensar, hem decidit que ja és hora de posar una Lavativa a l'abast de tothom. 
 És a dir: el que volem és tornar a la vida la "Lavativa", la publicació satírica que el nostre secretari "coixet", Toni Rotger, va crear a principis de la dècada dels 80 del segle passat i que tanta gent va deixar emprenyada.
 Per ara, només tenim clar que l'hem de tornar fer reviure, i que campi amb la llibertat absoluta (dentro de los límites convenientes establecidos según convenga y nos convenga, claro está), i dins l'àmbit digital, en un principi, fins que l'èxit i la fama ens reportin els euros per a l'edició en paper. Hem d'aclarir que serà "Lavativa digital". Digital, de dit. O sigui, que més d'un es prepari que al dia menys pensat li posarem una lavativa amb el dit; o el dit al cul, metafòricament parlant.
 Volem que la WEB de "Lavativa digital" s'estreni amb la primavera. 
 S'admeten col·laboradors (dibuixants, fotògrafs, articulistes) sempre que no pretenguin cobrar, de moment. Després, ja ho veurem.
 Reproduim un dibuix de Gómez, publicat en el número 3 de "Lavativa" el març del 84.  

1 comentario:

  1. Les vinyetes "Toni Gonzàles", publicades a LAVATIVA, són obra d'En Pep Gómez, gran tereseter i especialista en papiroflèxia que ara viu a Barcelona. Sovint ens visita per col·laborar a l'anual FESTIVAL INTERNACIONAL DE TERESETES.

    Aquesta, publicada a Lavativa núm 3, té més gràcia si recordam que el regidor de cultura d'aquella època era el Sr. Nicolau Llaneres, doctor psiquiatre (..."No m'ha cobrat la visita")

    Salut & Hu@mor

    ResponderEliminar

"Última Hora"- Modus operandi